Vremenske nepogode u Grčkoj, žena poginula od munje na ostrvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2020, 13:53

Vremenske nepogode u Grčkoj, žena poginula od munje na ostrvu

Severozapad Grčke pogodilo je danas nevreme sa obilnim padavinama, grmljavinom i munjama, a u regionu Zagori pao je i sneg visine 10 santimetara.

U tom regionu putevi su prekriveni snegom zbog čega su uslovi za vožnju otežani, a jedna žena je poginula od udara munje na ostrvu Skopelos, prenosi portal Grik riporter.

Olujno nevreme sa kišom i jakim udarima vetra pogodilo je mnoge delove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grčke, a prema najavama meteorologa takvo vreme će potrajati do petka.

Sistem za praćenje munja samo u toku jučerašnjeg dana zabeležio je više od 1.600 munja u celoj zemlji sem na zapadnom Peloponezu, prenosi ANA.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vremenske nepogode u Grčkoj, ženu ubila munja

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2020

ATINA - Sjeverozapad Grčke pogodilo je danas nevrijeme s obilnim padavinama, grmljavinom i munjama, a u regionu Zagori pao je i snijeg visine 10 centimetara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.