VUČIĆ NA SAMITU U PRAGU ZATRAŽIO DA SE RAZMOTRI ODLUKA O UVOZU NAFTE: Snažna podrška Bugarske i Grčke, Šolc pažljivo slušao

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 16:53

VUČIĆ NA SAMITU U PRAGU ZATRAŽIO DA SE RAZMOTRI ODLUKA O UVOZU NAFTE: Snažna podrška Bugarske i Grčke, Šolc pažljivo slušao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas učestvuje na Samit u Pragu o inicijativi za uspostavljanje Evropske političke zajednice, gde je izneo probleme pred kojima se nalazi naša zemlja.

Tokom izlaganja svih prepreka koje ne nalaze na putu našoj zemlji, dobio je snažnu podršku od predsednika Bugarske Rumena Radeva i premijera Grčke Kirjakosa Micotakisa.

Nemački kancelar Olaf Šolc je pažljivo slušao izlaganje predsednika Srbije.

Vučić je još jednom zamolio evropske lidere da razmotre odluku o zabrani uvoza nafte.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE Vučić na samitu u Pragu tražio da se razmotri odluka o uvozu nafte, dve zemlje pružile SNAŽNU PODRŠKU

Izvor: Blic, 06.Okt.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Samitu u Pragu izneo problem Srbije u vezi sa uvozom ruske nafte i, kako "Blic" saznaje, još jednom zatražio da se ta odluka opet razmotri.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.