VREME ĆE BITI IDEALNO! Septembar je SAVRŠEN za letovanje u Grčkoj, a ovo su TRI KLJUČNA RAZLOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME ĆE BITI IDEALNO! Septembar je SAVRŠEN za letovanje u Grčkoj, a ovo su TRI KLJUČNA RAZLOGA

Idealne vremenske prilike

Leto još nije gotovo i zato ako još niste odabrali vašu destinaciju, krajnje je vreme da se odlučite! Grčka je idealan izbor jer se prognoziraju idealne vremenske prilike. Za veliki broj Srba i septembar je idealan za letovanje u Grčkoj, a posebno na Halkidikiju.

Osim što su cene pristupačne, a more idealne temperature, manja je i gužva, pa je ovakvo letovanje zaista idealno za sve one koji žele mir i tišinu.

Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najtačnije prikaze vremenskih prilika u omiljenim mestima u Grčkoj do 6. septembra:

Sve do 6. septembra će se zadržati temperature do 30 stepeni. Potom, od 7. do 14. septembra sledi novi pad temperature, ali takođe postepeni. Maksimalne dnevne temperature i dalje će biti relativno visoke i iznosiće oko 25 stepeni u proseku.

Ako krenete put Grčke, uživajte u čarima toplog septembra i još toplijeg mora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.