VELIKO INTERESOVANJE: Lojda sad sele u Grčku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 11:41

VELIKO INTERESOVANJE: Lojda sad sele u Grčku (FOTO)

Dobre igre nisu prošle nezapaženo.

Crvena zvezda nije imala sezonu u Evroligi kakvu je želela. Mnogo faktora je uticalo da crveno-beli završe na pretposlednjem mestu tabele sa skromnim učinkom od 10 pobeda i čak 24 poraza.

Jedna od svetlih tački u timu sa Malog Kalemegdana bio je Džordan Loj koji je u proseku postizao 17,3 poena, uz  2,9 skokova i 3,2 asistencije.

Dobro igre sjajnog Amerikanca nisu prošle nezapaženo i još tokom sezone pojavljivale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se informacije da ima evroligaških ekipa koje su zainteresovane za njegove usluge. Međutim, ovoga puta piše se da je gotovo izbesno da Lojd napušta Zvezdu.

Kako navodi novinar Luka D’Alesandro, košarkaš crveno-belih neće mnogo promeniti dres. On bi trebalo da potpiše ugovor sa grčkim Olimpijakosom. Prema njegovim tvrdnjama sve je završeno, Amerikanac će prvi put u karijeri igrati u Grčkoj.

Jordan Loyd is really close to agree terms with Olympiacos BC Piraeus , maybe already there is a done deal

— Luca D'Alessandro (@LucaDa18) April 16, 2021

Lojd ima iskustva i u NBA ligi, on je nastupao za Toronto, a igrao je i u Izraelu, kao i u Valensiji iz koje je stigao na Mali Kalemegdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.