Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Okt.2021, 14:06

United Grupa lansirala EON TV platformu u Grčkoj

United Grupa, vodeća telekomunikaciona i medijska kompanija u Jugostočnoj Evropi u okviru koje posluje i SBB, saopštila je danas da je lansirala EON platformu i u Grčkoj, koja je predstavljena zajedno sa EON paketima uz superbrzi optički internet i fiksnu telefoniju.

EON TV platforma, koju je razvio United Cloud – inovativni centar United Grupe, sada korisnicima u Grčkoj, kao što to čini i u Srbiji već tri godine, nudi inovativan način gledanja televizije uz najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << korisničko iskustvo dostupno bilo kada i bilo gde.

Poput vodećih svetskih filmskih platformi EON omogućava gledanje preko 19.000 naslova filmova, serija i drugih sadržaja u okviru Video kluba na svim uređajima. EON Smart Box svaki TV pretvara u Smart TV, dok putem EON mobilne aplikacije omogućava gledanje televizije na mobilnom telefonu, tabletu i računaru.

Uz brojne funkcionalosti, kao što su vraćanje sadržaja do 7 dana unazad na skoro svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom i nastavak na drugom uređaju, preporuku omiljenog sadržaja u okviru EON profila, EON Kids poseban prostor sa dečijim sadržajima i mnoge druge, uz EON dolazi i ekskluzivna ponuda TV sadržaja.

U okviru EON paketa u Grčkoj dostupno je i devet Nova Sports kanala koji imaju ekskluzivna prava prenosa utakmica Premijer lige u narednih šest sezona počevši od avgusta sledeće godine, Superlige Grčke, La lige, Bundeslige i Lige 1, kao i više od 3.000 prenosa utakmica uživo na više od 40 vrhunskih takmičenja i turnira sa najboljim timovima i sportistima iz celog sveta.

Nova je potpisala ekskluzivne ugovore sa nekim od najvećih holivudskih filmskih studija – Universal, Sony Pictures, MGM i Warner Bros, što omogućava kompaniji ekskluzivna emitovanja holivudskih filmova i serija.

U okviru United Grupe u Srbiji, pored kompanije SBB i njenih servisa EON i Total TV, medijski sadržaj emituju televizije i portali N1, Nova S i Sport Klub.

Nakon lansiranja u Bugarskoj i Hrvatskoj ranije ove godine i uvođenjem u Grčkoj, EON je postala vodeća TV platforma Jugoistočnoj Evropi, koja je osim na tržištima United Grupe za više od 40 miliona ljudi dostupna i dijaspori širom sveta.

O United Grupi:

United Grupa sa sedištem u Holandiji, vodeći je telekomunikacioni i medijski operator u Jugoistočnoj Evropi. Kompanija posluje u osam zemalja, ima približno 11 miliona korisnika, skoro 14.500 zaposlenih i godišnje prihode od oko 2 milijarde evra. United Grupa ima najširu pokrivenost mrežom u regionu i nudi korisnicima najatraktivniji izbor TV sadržaja iz celog sveta. Značajna ulaganja u digitalnu infrastrukturu, medijski sadržaj i tehnologiju, osiguravaju izvrsnost proizvoda i usluga koje pruža korisnicima. United Grupa je od marta 2019. godine u većinskom vlasništvu BC Partners, jedne od najvećih investicionih kompanija u svetu.

Za više informacija posetite united.group

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Utisci studenata prve generacije mastera koji je rezultat saradnje I&F Grupe i FEFA fakulteta

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 21.Okt.2021

FEFA, vodeći privatni fakultet za obrazovanje stručnjaka u oblasti ekonomije, novih tehnologija i kreativnih industrija i I&F Grupa, komunikacioni sistem koji posluje u 12 zemalja Jugoistočne Evrope i nordijskog regiona, prošle godine započeli su saradnju na master studijama ekonomije...Zahvaljujući...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.