UMOR ILI ODMOR? Muke srpskih turista pred put u Grčku zbog NOVIH MERA koje uvode vlasnici apartmana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 23:22

UMOR ILI ODMOR? Muke srpskih turista pred put u Grčku zbog NOVIH MERA koje uvode vlasnici apartmana

Većinu turista je ova odluka iznenadila, te je smatraju neprimerenom, dok ima i onih koji sa druge strane misle da je navedena mera sasvim korektna.

Kako je ranije najavljeno, prvi srpski turisti krenuće put Grčke već 15. juna, a pored svih briga oko prelaska granice i samog putovanja, sada su neki dobili i nova obaveštenja od vlasnika apartmana i to nimalo prijatna.

- Danas smo dobili informaciju od vlasnika apartmana koji smo rezervisali u Grčkoj. Ukratko, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabranjeno je korišćenje klima uređaja, u apartmanu se može kuvati, ali se mora poneti svoj pribor za ručavanje i čišćenje apartmana od strane čistačice isključivo pre ulaska tj. posle izlaska iz apartmana. Da li imate informacije o ovim protokolima jer se mora nositi i pribor, a možda i tanjiri, šerpe na letovanje? - napisao je jedan korisnik društvene mreže Fejsbuk u grupi Grčka info, u kojoj se i razmenjuju sve informacije u letovanju na ovoj destinaciji.

Većinu turista je ova odluka iznenadila, te je smatraju neprimerenom, dok ima i onih koji sa druge strane misle da je navedena mera sasvim korektna te im nije problem i da ponesu svoj pribor od kuće.

"Ovo je čist bezobrazluk", "Moraćemo da nosimo sa sobom kuvanu hranu", "Da li treba da ponesem i krevet", neki su od komentara članova ove grupe, dok je jedna od turistkinja istakla da joj vlasnici apartmana nisu tražili ništa od navedenog.

- Pa sve to na silu, sve kao hoće turiste a ovamo zahtevaju nemoguće! Kakav je to način i bezobrazluk. Onda bolje nemojte turiste da primate ove godine. Šta treba da idem da nosim pola kuhinje i tamo da kupujem hemiju, pa jer ja idem na odmor ili umor - upitao je još jedan korisnik ove društvene mreže koji je takođe iznenađen ovim zahtevima.

- Nije tačno, u studijima postoje sudovi kao i do sada, danas sam pitala u agenciji - dodala je jedna od turistkinja koja je naglasila da u Grčku ide kroz sedam dana.

Sa druge strane, u komentarima su se oglasili i neki vlasnici apartmana kojima su takođe ovi zahtevi neshavtljivi.

- Kako da ne, da teram svoje turiste da nose šerpe, tanjire, escajg sa sobom. Glupost neviđena, klima ima da radi jer na temperaturi od 35 i više, ja ujedam, a verujem i moji turisti - naglasili su vlasnici smeštaja na grčkoj obali.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.