Izvor: Radio 021, 10.Sep.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Uvozili voće iz Grčke i prodavali ga Rusima kao domaće

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Poreskom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su osam osoba zbog sumnje da su izvršili više koruptivnih krivičnih dela u Subotici, dok se za jednom osobom traga.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Grčka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Velika akcija hapšenja u agraru, "muljali" oko izvoza voća u Rusiju

Izvor: RTS, 10.Sep.2019

Policija u Novom Sadu uhapsila osam osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili više koruptivnih krivičnih dela, dok se za jednom osobom traga. . Osumnjičeni Ž. O. (1971), odgovorno lice firme "Tornado Šped" iz...

Nastavak na RTS...

Pala osmorka iz Subotice: Grčko voće prodavali Rusima kao srpsko

Izvor: Blic, 10.Sep.2019

Novosadska policija u saradnji sa Poreskom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsila je osam osoba osumnjičenih za više koruptivnih krivičnih dela, dok se za jednom osobom traga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.