Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Dec.2018, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu u Beogradu Borisov, Cipras i Danćila sa Vučićem

Predsednici vlada Bugarske Bojko Borisov, Grčke Aleksis Cipras i Rumunije Vjorika Danćilu sastaće se u subotu, 22. decembra u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Sastanak predstavnika Visokog saveta za saradnju Srbije, Bugarske, Grčke i Rumunije biće održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Posle sastanka predviđena je izjave za medije predsednika Vučića i predsednika vlada Bugarske, Grčke i Rumunije, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cipras u Beogradu, sutra s Vučićem i Visoki savet Srbije i Grčke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2018

Grčki premijer Aleksis Cipras doputovao je večeras u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" njega je dočekao prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić...Cipras je u Beograd došao povodom održavanja druge sednice Visokog saveta za saradnju između Srbije i Grčke...Šef srpske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vučić u subotu domaćin trojici predsednika

Izvor: RTV Pink, 21.Dec.2018, 03:22

Predsednici vlada Bugarske Bojko Borisov, Grčke Aleksis Cipras i Rumunije Vjorika Danćilu sastaće se u subotu, 22. decembra u Beogradu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.