U ZVEZDI SE NIJE PROSLAVIO: Stanković ga je PRECRTAO, a on LIKUJE zbog POTPISA za novi klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 19:59

U ZVEZDI SE NIJE PROSLAVIO: Stanković ga je PRECRTAO, a on LIKUJE zbog POTPISA za novi klub!

Oglasio se.

Iako je na Marakanu stigao kao značajno osveženje za Zvezdin tim iz poljskog Pogona, Srđan Spiridonović nije opravdao epitet pojačanja crveno-belih.

Dolaskom Dejana Stankovića na trenersku klupu, ubrzo je pao u drugi plan, a ovog leta je i poslat na pozajmicu u grčki Atromitos.

Neposredno posle promocije u drugoplasiranom timu plej-aut lige šampionata zemlje Helena u prethodnoj sezoni, Bečlija je izneo prve utiske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
– Srećan sam što sam konačno došao u klub. Imao sam veliku želju da se vratim u Grčku. Dobro mi je sve poznato ovde i jedva čekam da počnemo. Način na koji su prišli mom menadžeru i pokazali da me žele je imao veliki uticaj. Objasnili su mi šta žele od mene, imaju visoke ciljeve i zato sam još više želeo da dođem- rekao je Srđan Spiridonović u izjavi za sajt Atromitosa.

✍️ Και η καταμέτρηση συνεχίζεται! Μεταγραφή #11 για την ομάδα μας!

🔵⚪️ Παίκτης του Ατρόμητου ο Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, που ενισχύει άμεσα το «οπλοστάσιο» του Άνχελ Λόπεθ!

👉 Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του νέου μας μεταγραφικού αποκτήματοςhttps://t.co/xwri0sTbrQ pic.twitter.com/W3XwFtDfTd

— Atromitosfc (@atromitos1923) August 6, 2021

Podsetimo, i prethodne sezone Zvezda je slala Spiridonovića na pozajmicu, ali u turski Genčlerbirligi. Međutim, nije zadovoljio ukuse ovog kluba koji je ispao u Drugu ligu i propala je mogućnost otkupa njegovog ugovora od srpskog šampiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.