Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 11:29

U Pireju zaplenjene 4,3 tone kanabisa, odredište bila Slovačka

Grčke vlasti saopštile su da su zaplenile više od četiri tone kanabisa skrivenog u pošiljci industrijskih mašina za izradu kolača koja je putovala iz Libana u Slovačku.
AP prenosi da je policija juče potvrdila da je drogu pronašla u brodskom kontejneru u najvećoj grčkoj luci Pirej nakon informacija koje je dobila od američke Uprave za borbu protiv droge (DEA).
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Kontejner, čiji su registrovani sadržaj činile tri industrijske mašine za pravljenje kolača, stigao je u Pirej 14. aprila, a trebalo je da bude prevezen železnicom 20. aprila do Bratislave u Slovačkoj, preko Severne Makedonije, Srbije i Mađarske.
Policija je saopštila da je nakon informacija DEA, pretresla kontejner 16. aprila i u skrivenom odeljku ugrađenom u metalni rezervoar koji je bio među mašinama pronašla više od 4,3 tone prerađenog kanabisa, čija se ulična vrednost procenjuje se na oko 33 miliona evra, a da je dalja istraga u toku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Pireju zaplenjeno 4,3 tona kanabisa,odredište bila Slovačku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021

Grčke vlasti saopštile su danas da su zaplenile više od četiri tone kanabisa skrivenog u pošiljci industrijskih mašina za izradu kolača koja je putovala iz Libana u Slovačku...AP prenosi da je policija juče potvrdila da je drogu pronašla u brodskom kontejneru u najvećoj grčkoj luci Pirej...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.