Tužna je Predragova sudbina, od odmora u Grčkoj ostala mu je samo noćna mora: Sa letovanja se vratio slomljen! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna je Predragova sudbina, od odmora u Grčkoj ostala mu je samo noćna mora: Sa letovanja se vratio slomljen! (FOTO)

Život je nepredvidiv

Srpski turisti iz godine u godinu sve više letuju u Grčkoj, gde se osećaju poželjno i prijatno. U to ime, napravljena je Fejsbuk stranica "Live from Greece", na kojoj možete videti utiske, iskustva sa letovanja u Grčkoj i možete pitati šta god vas zanima, od cena smeštaja, kvaliteta plaža, pa i hrane, ali i ispovediti se.

Pročitajte i:

Tako je jedan momak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučio da podeli sa pratiocima ove stranice svoju tužnu sudbinu sa letovanja u Grčkoj.

On se za vreme boravka na moru non stop suočavao sa vremenskim neprilikama, a kao so na živu ranu, usledila je smrt njegove majke, koja je u isto vreme letovala u Grčkoj, ali na drugoj lokaciji.

- Mogu slobodno da kažem da mi je ovo najgore leto u Grčkoj od kako znam za sebe. Prvo sa mojom porodicom, 15 noćenja u Haniotiju, prvih 6 dana bila je kiša, od toga 3 dana potop. Ostatak letovanja, svaki drugi-treći dan kiša ili uveče ili da te otera sa plaže. Provedeno najviše dana na Ksenia plaži, ali činjenica da su Grci odlepili sa cenama i ponašanjem od ove godine me plaši, i već razmišljam da li ići u Grčku sledeće leto - započinje ispovest ovaj mladić.

- Moji roditelji, kao i prethodne 3-4 godine letuju u Sartiju, uzmu barem 20 noćenja. Ali ove godine desilo se nešto što samo život može da ti skroji, najgoru noćnu moru. Posle 10 dana letovanja, usred noći, majka je dobila moždani udar i posle 2-3 sata odugovlačenja sa doktorima i hitnom pomoći, odvezena je u bolnicu u Poligirosu. Otac posle 24 časa nam je javio šta se desilo (čekao je izveštaj doktora), zanemeo sam, otplakao sam ceo dan. Ja sam odmah sutradan odleteo avionom do Soluna da budem uz njega i užasno teškog srca vidim majku. Nije prošlo 7-8 sati od kako sam stigao, taman pred spavanje, iz bolnice javljaju da je majka preminula - napisao je ovaj momak.

- Iz šoka u očaj, u voljenoj Grčkoj. Da ne dužim tužnu priču, sreća pa je putno osiguranje završilo sve, samo nam je još falilo da se sa tim borimo, onako emocionalno iscrpljeni. Ako nista drugo, umrla je u zemlji koju najviše voli. Izvinjavam se na tužnom postu, ali morao sam da izbacim iz sebe. Hvala svima unapred na podršci - napisao je neutešni mladić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.