Tragedija u Grčkoj: Voz naleteo na migrante, ima nastradalih

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Grčkoj: Voz naleteo na migrante, ima nastradalih

Mašinovođa prijavio udes

Dvojica migranata izgubila su život u odvojenim incidentima kada je na njih naleteo isti lokalni voz na severoistoku Grčke..

Pročitajte i:

Policija u gradu Aleksandropolisu saopštila je da je voz na relaciji Aleksandropolis-Ormenio udario dve osobe koje su hodale po šinama, ubrzo po polasku iz Aleksandropolisa, prenela je agencija AP.

Greece train >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hits migrants, kills two in two separate incidents - TRT World https://t.co/9NDc9paTje

— Greece news feed (@HellasNewsFeed) July 21, 2018

Jedna osoba je poginula, dok je druga teško povređena.

Mašinovođa je prijavio udes i putovanje je bilo prekinuto, a nakon što je voz nastavio ka svom odredištu došlo je do nove nesreće, kada je voz udario treću osobu koja je od posledica udara preminula.

Migranti prelaze iz Turske u Grčku i često se kreću prugom noću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.