TRUDNA SUPRUGA VELJE NEVOLJE SA DECOM OTIŠLA IZ ZEMLJE! Pre polaska oglasila se i prokomentarisala zverska ubistva svog muža

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 09:08

TRUDNA SUPRUGA VELJE NEVOLJE SA DECOM OTIŠLA IZ ZEMLJE! Pre polaska oglasila se i prokomentarisala zverska ubistva svog muža

Bojana Belivuk je sa dvoje male dece u sedmom mesecu trudnoće otišla u Grčku gde je iznajmila kuću.

Prema pisanju Informera, njeni prijatelji tvrde da se neće vraćati, a navodno nije znala čime joj se muž bavi.

U emisiji Hit Tvit na Televiziji Pink pre izvesnog vremena emitovan je snimak razgovora Belivuka i Bojane i nekadašnjim policijacem Draganom Sekulićem.

Na snimku se čuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su se hvalili lažnim pasošima i dokumentima.

Bojana je pominjala putovanje u Grčku i prisećela se kako je Veljko putovao sa pasošem koji je glasio na ime Branko, a predstavio se pravim imenom.

Supruga Velje Nevolje je pre izvesnog vremena saslušana u svojstvu građanina. Nju je policija zatekla u stanu u kom su živeli s dvoje maloletne dece.

- Supruga ima zakonsko pravo da ne svedoči. Navodno, kada je policija upala u njihov stan, u kom je pronađeno oko 30.000 evra, Bojana je vikala na muža, obraćajući mu se rečima "vidi šta si nam uradio" - ispričao je tada za medije izvor upućen u istragu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MISTERIJA SUPRUGE VELJKA BELIVUKA U sedmom mesecu trudnoće sa dvoje dece otišla u Grčku i nema nameru da se vraća! Otkriveno koliko je znala o zločinima svog muža

Izvor: Blic, 03.Avg.2021

Bojana Belivuk, supruga ozloglašenog Veljka Belivuka (36), koja je u sedmom mesecu trudnoće, sa dvoje njihove dece napustila je Srbiju i otišla u Grčku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.