Izvor: Blic, 03.Mar.2021, 12:41

TRESLA SE GRČKA Snažan zemljotres jačine veće od 6 stepeni, osetio se i u SRBIJI

Snažan potres pogodio je Grčku oko 11:15 sati, a epicentar potresa bio je 121 kilometar jugozapadno od Soluna. Jačina potresa bila je prema prvim merenjima EMSC-a 6,3 po Rihteru.
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZORAN ZEMLJOTRES JAČINE 6.2 PO RIHTERU POGODIO GRČKU: Treslo se u Srbiji i širom Balkana

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021

Građani na područjima pogođenim potresom izašli su na ulice i u parkove..Jak potres pogodio je Grčku oko 11:15 sati, a epicentar potresa bio je 121 kilometar jugozapadno od Soluna...Jačina potresa bila je prema prvim merenjima 6.2 po Rihteru, piše AP...An earthquake with a preliminary magnitude...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Snažan zemljotres pogodio Grčku

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2021

SOLUN - Snažan zemljotres pogodio je Grčku oko 11.15 sati, a epicentar potresa bio je 121 kilometar jugozapadno od Soluna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.