TRANSFERI (22. januar): GOTOVO - Aleksis i Mhitarjan! Potpisali Rafinja i De Brujne!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jan.2018, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (22. januar): GOTOVO - Aleksis i Mhitarjan! Potpisali Rafinja i De Brujne!

Pratite sva dešavanja sa fudbalske pijace, iz minuta u minut...

SVE KVOTE ZA PRELAZNI ROK - IGRAČI

(klik na opciju "SVI DANI", pa na "SPECIJALI")

To bi bilo to za danas, vreme je da se oprostimo.

Fantastičan dan je za nama, videli smo četiri velika potpisa i treba da budemo presrećni kada ovakvi dani naiđu. Ali, realno je da će balon euforije početi lagano da se izduvava, jer smo uglavnom sve velike transfere dočekali. Još, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << eto, da dočekamo Pjer Emerika Obamejana, i eto paket Džeko + Emerson u Čelsiju, uz nadu da bismo u finišu mogli da vidimo još neki spektakularni transfer.

Pre nego što poželimo laku noć, da se podsetimo vesti koje su obeležile dan za nama...

- Aleksis Sančez zasvirao klavir na Old Trafordu! Murinjo, ne kukaj više! Više OVDE.

- Dom je tamo gde je plata 20.700.000 - De Brujne do 2023! Više OVDE.

- Mikiju je san postao java - transfer u Arsenal za rođendan. Više OVDE.

- Pojačanje koje govori o Interovoj propasti? Rafinja potpisao! Više OVDE.

- Zvanično: Ruka ruci - ko želi Kepu moraće da plati 80.000.000 evra! Više OVDE.

- Roma na pragu uspeha: Emerson i Džeko za 60.000.000 evra! Sledi napad na Deulofeua, čeka se Batšuaji. Više OVDE.

- Čuo se Marotin glas: Baloteli - NE! De Fraj - NE! Džan - DA! Više OVDE.

- Partizan u potpunoj ofanzivi - Vakulko na četiri godine! Više OVDE.

- Ja sam Gelor Kanga i mogu da postanem devizni milioner: Turci povećali ponudu! Više OVDE.

- Kako je Pojet izabrao Bordo i gde je tu Malkom? Više OVDE.

- Biće to sigurno carski doček - Robinjo stiže u Tursku! Više OVDE.

- Danijel Staridž izabrao novi klub. Više OVDE.

23.35 - Sada već bivši štoper Partizana Lazar Ćirković nalazi se pred novim izazovom u karijeri. Opširnije OVDE.

23.31 - Talentovani vezista Pari Sen Žermena Lorenco Kaljegari blizu je prelaska u Đenovu, na pozajmicu do kraja sezone.

23.25 - Lukas Moura ne može da dočeka da napusti Pari Sen Žermen i okrene novo poglavlje u karijeri. Pitanje je samo - gde će? Totenhem i Napoli se pominju, ali nema ozbiljnijih informacija...

„Iskreno, cela ova situacija je šokantna za mene. Smučilo mi se to što ne igram i što ne dobijam priliku da se iskažem kao što je to bilo ranije“, poručio je Moura za L'Ekip.

23.19 - Turski mediji s velikom pompom javljaju da je Robinjo stigao u Sivas na završne pregovore. Navodno, za Brazilca je spreman ugovor na godinu i po dana.

23.15 - Zanimljivo, Verder takođe razmatra opciju dovođenja Hertinog veziste Genkija Haragučija.

23.13 - Verder Bremen nastavlja ofanzivu na Serdara Taskija, saznaje Bild. Pregovori sa moskovskim Spartakom su u toku, a u igri je navodno i berlinska Herta.

22.59 - Agent Pablo Bentankur tvrdi da Napoli i Roma vode ljutu bitku za potpis mladog veziste Sampdorije i njegovog klijenta Lukasa Toreire.

„Mogu da potvrdim da se Napoli i Roma ozbiljno interesuju. Nismo još zakazali nikakve sastanke, ni pregovore, a ima još klubova koji se interesuju“, kaže Bentankur.

22.43 - Stefan Milošević u Ukrajini resetuje karijeru. Više OVDE.

22.13 - BLIZU JE: Nikola Maksimović dogovorio je lične uslove saradnje s moskovskim Spartakom, ali i dalje nedostaje dogovor dva kluba. Spartak hoće da u pozajmicu do kraja sezone bude uključena opcija kupovine, dok Aurelio de Laurentis pristaje samo na "suvu" pozajmicu.

21.59 - Interov direktor Valter Sabatini poručio je da klub nema za Edera od Kristal Palasa. Doduše, to je uradio na sledeći način:

"Što se tiče priča o emisarima Kristal Palasa koji su se raspitivali za Edera... Ne znam nikakve emisare".

Dakle, nešto postoji...

21.52 - OFF TOPIC: Zanimljiva poruka upućena je Aleksisu Sančezu na društvenim mrežama i to sa profila Jeovila, kod koga će Mančester junajted gostovati u petak, u sklopu FA kupa.

21.29 - Viljareal se nada da bi do kraja prelaznog roka mogao da angažuje iskusnog vezistu Espanjola Havija Fuega. Nekadašnji fudbaler Valensije bi voleo da se transfer dogodi, ali sve ostaje na volji katalonskog kluba...

21.10 - ZVANIČNO: Baš kao što se najavljivalo, Lion je doveo talentovanog štopera Lavala - Umara Solea. Radi se o pozajmici koja će klub koštati 550.000 evra, uz opciju kupovine na leto na još 550.000 evra. Lavalu bi moglo u budućnosti da pripadne još 2.000.000 evra na ime raznih bonusa, plus još 20 dosto od naredne prodaje.

21.00 - Stigao je tokom dana demant u vidu saopštenja, ali sada je isto potvrdio i Bepe Marota: Mario Baloteli i Juventus - neće se desiti!

„Spekulacije o Baloteliju? Čista fantazija, laž. Baloteli nije profil igrača kakav je potreban Juventusu“.

Da stavimo tačku i na ovu tabloidnu glupost... Opširnije OVDE.

20.56 - Grubo bi bilo napisati da je propalo, ali izgleda da je povratak Aleiša Vidala u Sevilju sve dalji! Kako javlja katalonski Mundo Deportivo, pregovori Sevilje i Barselone je u „stanju mirovanja“, pošto dve strane nikako ne uspevaju da se dogovore oko obeštećenja nakon šestomesečne pozajmice. Sevilja je nudila 8.000.000 + 2.000.000 evra, Barsa traži 12.000.000 fiksno. Da li je i definitivno kraj?

20.39 - Ambiciozne najave stižu iz Nemačke - Pjer Emerik Obamejan bi koliko već sutra uveče mogao da se nađe u avionu za London, gde bi ga čekali samo još medicinski pregledi uoči potpisa sa Arsenalom.

20.33 - Kad smo već kod Intera, Nerazuri su se posle dolaska Rafinje posvetili dovođenju Danijela Staridža, javlja Đanluka di Marcio! Podsetimo, on je prvi javio da će Mančester junajted ukrasti Aleksisa Sančeza od Mančester Sitija.

20.31 - Kristal Palas je, izgleda, našao svog napadača. Radi se o Interovom Ederu, čiji su agenti na pregovorima u Londonu. Inter ceni svog ofanzivca na 12.000.000 evra.

20.26 - Sada kada smo detaljno ispratili tri bombastična potpisa u istom minutu, idemo dalje. Njukasl bi u narednih 24 časa trebalo da završi pozajmicu Čelsijevog Brazilca Kenedija, čime će Svrake dobiti veliko pojačanje na celom levom boku.

20.20 - EVO GA: Svi detalji transfera Henrika Mhitarjana u Arsenal. Inače, da li ste znali da je Miki veliki navijač Arsenala? Opširnije OVDE.

19.54 - EVO GA: Zaboravite sve što se najavljivalo u vezi novog ugovora Kevina de Brujnea! Ovi detalji će vas zapanjiti - Više OVDE.

19.29 - EVO GA: Svi detalji transfera Aleksisa Sančeza u Mančester junajted! Opširnije OVDE.

19.10 - ZVANIČNO: Kakvih nekoliko minuta na transfer pijaci - Kevin de Brujne je potpisao ugovor sa Mančester Sitijem do juna 2023. godine! Uskoro opširnije...

19.07 - BUM BUM BUUUUUM!!! GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO!!! Aleksis Sančez je novi igrač Mančester junajteda, a Henrik Mhitarjan Arsenala!!!

19.05 - Tokom dana britanski tabloid Miror lansirao je bombastičnu vest da će Bajern ovog leta napasti Gereta Bejla, a pouzdani i hvaljeni novinar Bilda Kristijan Falk javlja da od toga nema ništa. Štaviše - Bejl nije opcija za Bajern! Falk, koga javnost ovih dana ozbiljno hvali zbog toga što iznosi pouzdane informacije u nizu (otkaz Anćelotiju, dolazak Hamesa i sada Gorecke), kaže da uprava Bajerna ni ne razmišlja o Bejlu jer je - preskup.

18.53 - Klemon Grenije će verovatno otići iz Liona ove zime, a naredna destinacija mogla bi da bude - Engleska. Navodno, Vest Hem je zainteresovan, a Grenijeovi agenti bi uskoro trebalo da otputuju na pregovore.

18.45 - Izgleda da Edina Džeka u Čelsiju čeka ugovor vredan ogromnih 8.000.000 evra godišnje! To je gotovo duplo više novca od onog što dobija sada u Romi. Ne znamo da li da verujemo u ovo, ali ako je tačno - jasno je zašto Džeko hoće da ide.

18.34 BLIZU JE: Sve je spremno da Kevin de Brujne parafira novi ugovor sa Mančester Sitijem. Ponajboljeg igrača Građana čeka ugovor na pet i po godina vredan 15.000.000 evra neto, plus razni bonusi koji bi zaradu mogli da podignu za čak 5.000.000 evropskih novčanica!

18.29 - Potraga za desnim krilom mogla bi da odvede Napoli do potpisa univerzalca na levom boku! Portugalski mediji tvrde da su Napoli i Benfika na pragu da dogovore transfer Alehandra Grimalda od 30.000.000 evra, a da će igrač dobijati 2.000.000 evra po sezoni, uz petogodišnji ugovor. Grimaldo je prvenstveno levi bek, ali može podjednako dobro da odgovori izazovu i na levom krilu.

18.24 - Vrhuška Lestera označila je Monakovog desnog beka Almamija Turea kao potencijalni „Plan B“ ukoliko propadnu razgovori sa Marseljem oko Bune Sara. Podsetimo, Marselj je već odbio ponudu na 3.000.000 evra, Lester je onda izdvojio od 5.000.000 evra, ali se čeka odgovor.

18.10 - ZVANIČNO: Inter je predstavio još jedno veliko pojačanje ove zime - Rafinju Alkantaru. Uskoro opširnije...

18.01 - BOMBA: Pošto je sve izglednije da će Čelsi završiti transfer paket Emerson + Džeko za 50.000.000 + 10.000.000 evra i Mišija Batšuajia, uprava Rome kontaktirala je Barselonu i raspitala se za raspoloživost Đerara Deulofeua. Španac je bio blizu Napolija, ali taj posao je blizu propasti, pa je Roma iskočila u prvi plan. Opširnije OVDE.

17.55 - Fenerbahče želi da ojača srce veznog reda i pokazao interesovanje za sledećim trilingom: Džon Obi Mikel (Tjenđin Teda), Milan Badelj (Fjorentina), Serhio Kanales (Real Sosijedad).

17.49 - Jagoš Vuković je takođe uspešno prošao sve preglede, ali u Veroni. Baš kao i kod Rafinje, ostaje samo još fotka sa dresom, a ona bi mogla da se pojavi večeras. Olimpijakosu ide 2.500.000 evra.

17.42 - Radosna vest za navijače Intera - Rafinja je već prošao medicinske preglede u Interu i transfer bi trebalo da bude ozvaničen koliko večeras. Čekamo fotografiju...

17.38 - Produžio je Mančester Siti nedavno ugovor sa Fernandinjom i tako poslao jasnu poruku da do leta neće biti novih transakcija na sredini terena, ali baš kao što smo očekivali Siti će verovatno već sada završiti jedan veliki transfer za leto. U pitanju je Fred, koji bi u najskorije vreme mogao da dođe u Mančester na preglede i dogovori sve detalje transfera za 1. jul. Transfer bi trebalo da iznosi između 45.000.000 i 50.000.000 evra.

17.31 - DANAS ILI NIKAD: Uprava Boke Juniors podigla je glas i postavila ultimatum Milanu po pitanju prodaje Gustava Gomeza! Boka je na sto stavila 5.000.000 evra za 80 odsto Gomezovog ugovora pošto je Milan odbio kombinaciju - pozajmica, plus kupovina. Ali, u Milanu i dalje oklevaju. Zbog toga je ultimatum jasan - danas ili nikad!

17.25 - Kaljari je doveo levog beka Šturma Haralamposa Likojanisa (24) za 500.000 evra. Ugovor je potpisan do juna 2022. godine.

17.01 - BOMBA: Turci povećali ponudu za Gelora Kangu! Više OVDE.

16.52 - Evo potvrde Radija Monte Karlo: Pjer Emerik Obamejan dogovorio je sve detalje saradnje sa Arsenalom! Obamejanov otac je pre nekoliko dana bio u Londonu, u međuvremenu su se pojavili i detalji saradnje, ali informacijama RMC verujemo jer gotovo nikad ne greše. Zato su Arsenalovi operativci Gazidis i Mislintat u Dortmundu, gde pokušavaju da se dogovore s klubom.

16.47 - Ključni sati su pred Kumom Babakarom. Čelnici Rome, Sasuola i Kristal Palasa su pokucali na vrata, opcija pozajmice i kupovine na leto je tu, samo treba videti ko će prvi do potpisa.

16.41 - Evo i zašto Duvan Zapata više nije u opticaju za Dortmund - Sampdorija planira da otkupi Napolijevu polovinu ugovora kolumbijskog napadača za 17.000.000 evra i zato će mu staviti etiketu na minimum 40.000.000 evra. U Dortmundu smatraju da je to previše i zato je sada Žiru realna mogućnost.

16.34 - DEMANTOVANO: Mario Baloteli i Juventus? Čak ni kao slobodan igrač! Italijanskoj fudbalskoj štampi danas je dostavljeno saopštenje da Baloteli neće doći u Juventus „ni pod kojim uslovima“. Navodno, Rajola je Balotelija nudio Juventusu nekoliko puta, ali kako je svaki put odbijen - ta opcija je propala.

16.29 - Las Palmas je potvrdio da štoper Maurisio Lemos prelazi u Sasuolo. Lemos stiže danas popodne u pregrađe Modeene kako bi obavio potrebne medicinske preglede i parafirao ugovor. Las Palmas bi trebalo da dobije 7.000.000 evra.

16.22 - POTVRĐENO: Novi trener Bordoa Gustavo Pojet rekao je da Malkom ostaje u klubu i posle januara! To znači da sve glasine padaju u vodu! Doduše, i Arsen Venger i Maurisio Poketino su demantovali da žele hitronogog Brazilca! Opširnije OVDE.

15.45ZVANIČNO: Deportivo iz La Korunje je angažovao dvojicu novih fudbalera - defanzivca Eneko Boveda (30, Atletik Bilbao) i golmana Maksim Koval (25, Dinamo Kijev).

15.35ZVANIČNO: Paskal Dupra smenjen je sa funkcije trenera prvog tima Tuluza. On je sedmi trener u Francuskoj koji je razrešen ove sezone.

15.29 - Irfan Redžepagić, agent Edina Džeka, večeras će doputovati u London gde ga sutra očekuju sastanci sa rukovodstvom Plavaca.

15.25 - Bolonja je vratila napadača Filipa Falka (25) sa pozajmice u Peruđi i prosledila ga na novu u redove Peskare koja će moći i da ga otkupi za šest meseci.

15.14 - Džoni Evans i dalje čeka da Arsenal i Mančester Siti krenu pošalju konkretnu ponudu. VBA jedva čeka da ga proda jer mu trebaju pare za novog napadača, a zanimljivo da štoper ima u ugovoru klauzulu po kojoj je na kraju sezone slobodan za 4.000.000 evra ikoliko Vrećice ispadnu iz Premijer lige.

15.07 - NOVO: Čelsi i Edin Džeko su i dalje u centru pažnje. Još uvek nije pronađen dogovor sa Bosancem iako je Roma prihvatila da uzme i Mišija Batšuaija na pozajmicu uz keš. Ukoliko Džeko ne bude prešao u London Čelsi kreće po Marka Arnautovića ili Fernanda Ljorentea.

15.03 - U slučaju da Čelsi dovede novog napadača Brazilac Kenedi će dobiti dozvolu da se preseli negde na pozajmicu. Njukasl se spominje kao realna opcija za 21-godišnjeg fudbalera koji se dobro snalazi po levoj strani i kao krilo i kao bek.

14.40 - ZVANIČNO: Švedski vezista Erdal Rakip (21) prešao je u Kristal Palas na pozajmicu do kraja sezone. Fudbaler makedonskog porekla ponikao je u Malmeu.

14.30ZVANIČNO: Bundesligaš Hamburger je imenovao novog trenera Bernda Holerbaha, inače jako zanimljivog lika. Opširnije - OVDE

14.21 - GOTOVOLasana Dijara je prošao lekarske preglede u Pari Sen Žermenu.

14.15 - Vezista Lidsa Mateuš Klih (27) vratio se u Holandiju posle samo šest meseci na Ostrvu. Poljak će nastupati na pozajmici u Utrehtu do kraja sezone.

14.08 - Malo vesti iz Čempionšipa. Levi bek Bristol Sitija Džo Brajan nalazi se na meti tri premijerligaša i to Brajtona, Njukasla i Evertona.

13.59 - Još jedna zanimljiva vest sa Ostrva... Transfer Henriha Mhitarjana u Arsenal nije navodno ozvaničen jer su oba klupska fotografa u Estoniji na sajmu foto opreme?! Čeka se njihov povratak...

13.55 - Aleksis Sančez se već slikao u dresu Mančester Junajteda za klupske potrebe, ali je izbila frka na Old Trafordu jer je neko ukrao snimak sa sigurnosnih kamera...

13.46 - U Napoliju planiraju pojačanja i za sledeće leto. Postoji realna mogućnost da ih jedan od najboljih fudbalera Žoržinjo napusti, a ako se to desi njegova zamena biće vezista Sampdorije Lukas Totreira koji ima otkupnu klauzulu od 25.000.000 evra.

13.37 - Šta to koči transfer Gelora Gange? Opširnije - OVDE

13.25 - STIGAO JE: Lasana Dijara je u Parizu na lekarskim pregledima. Iskusni Francuz će potpisati ugovor na 18 meseci sa Pari Sen Žermenom.

Lassana Diarra sort de l'hôpital américain où il a passé sa visite médicale ce matin #PSG #Mercato pic.twitter.com/hFKULJaEus

13.18 - Italijanski Skaj objavio je da je Svonsi ponudio Ajaksu 10.200.000 evra za nemačkog napadača Amina Junesa. Isti fudbaler želja je i Napolija...

13.09 - Za sada najskuplji fudbaler u istoriji fudbala je Nejmar koji je plaćen 222.000.000 evra. E, pa Hetafe je danas doveo čoveka čija "cena" može da naraste i do 20 milijardi evra! Naravno, u pitanju je Matje Flamini. Opširnije OVDE.

12.55 - NOVO: Čelsi odustaje od Edina Džeka? Opširnije - OVDE

12.51 - Zašto se odužio transfer Aleksisa Sančeza? Britanski mediji navode da je problem oko radne dozvole, pošto je za istu aplicirao sada već davne 2014. godine kada je došao u Englesku i mora opet da je produžava. Englezi se šale da svi koji danas budu u ovom postupku obrate pažnju na okolinu, možda u redu negde sa njima bude i Čileanac...

12.45 - GOTOVO: Veliko pojačanje u Humskoj. Opširnije - OVDE

12.36 - Izvori Skaja bliski Liverpulu demantuju da je Sevilja poslala ponudu za Danijela Staridža. Jedine dve opcije za napadača Crvenih su - prelazak na pozajmicu u Inter ili ostanak na Enfildu do kraja sezone. Kvota da Staridž ostaje u Liverpulu u kladionicama MOZZART je 1,40.

12.30 - Marka je objavila danas sve opcije za vezistu Atletiko Madrida Nikolasa Gajtana. Želja igrača je povratak u matični klub Boku Juniors, najuporniji je Inter, a šansu vrebaju i meksički Monterej, kao i kineski Šangaj.

12.25 - Iskusni defanzivac Serdar Tašći (30) mogao bi da se vrati u Nemačku ove zime. Nekadašnjeg štopera Štutgarta traže bundesligaši Verder i Keln, a ugovor sa Spartakom iz Moskve mu ističe za šest meseci.

12.11 - Portuglaski krilni napadač Juri Medeiros stigao u Đenovu na lekarske preglede. Ukoliko sve bude u redu on će ozvaničiti pozajmicu na godinu i po dana uz opciju da bude otkupljen od Sportinga iz Lisabona za 10.000.000 evra.

12.03 - Pojedini navijački sajtovi Juventusa pišu da je Stara dama izgubila trku sa engleskim drugoligašem Boltonom za potpisom golmana Lacija Federika Marketija (34). Iskusnog Italijana su u Torinu želeli kao zamenu za Vojčeha Ščensnog sledeće sezone, ali je on, navodno, odabrao Englesku.

11.55 - NOVO: Čelsi je uz novac za Džeka i Palmijerija ponudio Romi čak i Mišija Batšuaija na pozajmicu do kraja sezone. Videćemo šta kažu Rimljani...

11.48ZVANIČNO: Kolumbijski napadač Damir Ceter Valensija (21) preselio se u Kaljari sa kojim je potpisao ugovor do leta 2022. godine. Stigao je iz kluba Deportes Kindio.

11.41 - Iskusni francuski vezista Matje Flamini (33) nastavlja karijeru u Primeri. On će potpisati ugovor sa Hetafeom na godinu i po dana, a stiže kao slobodan igrač posle razlaza sa Kristal Palasom prošlog leta.

11.36 - Defanzivac Rozenborga, Australijanac Aleks Gerzbah (20), preselio se u redove francuskog drugoligaša Lansa na pozajmicu do kraja sezone.

11.33 - ZVANIČNO: Golman Kepa je produžio ugovor sa Bilbaom. Opširnije - OVDE

11.28 - Olivije Žiru je izgleda zainteresovan za prelazak u Borusiju iz Dortmunda. Ta opcija se javila u nekom trenutku kada je Arsenal poželeo Obamejana, ali je vremenom bila isključena. Videćemo da li će Milioneri pristati da ga uzmu kao kusur prilikom prodaje Gabonca.

11.23 - Menadžer Lestera Klod Puel ozbiljno razmišlja da otkupi defanzivca Bajera iz Leverkuzena Aleksandra Dragovića (26) koji se solidno pokazao tokom pozajmice na King Pauer Stadionu ove sezone.

11.17 - Šta se to događa u Čelsiju? Ko dovodi napadače? Opširnije - OVDE

11.11ZVANIČNO: Levi bek Sautemptona Met Target (22) preselio se na pozajmicu u Fulam do kraja sezone. Zanimljivo pojačanje za Slavišu Jokanovića...

11.05 - Legendarni Brazilac Robinjo se seli u Tursku. Opširnije - OVDE

10.57 - Totenhem će odbiti 230.000.000 evra tešku ponudu Reala za Harija Kejna, piše londonski Tajms. Pevci nemaju nameru da prodaju najboljeg engleskog napadača kojem će narednih nedelja ponuditi novi i još bolji ugovor.

10.53 - ZVANIČNO: Grčki levi bek Haralampos Likoganis (24) potpisao je ugovor sa Kaljarijem do leta 2022. godine. Stigao je za "siću" iz austrijskog Šturma.

10.46 - Napoli trpi jake udarce na transfer pijaci ove zime. Opširnije - OVDE

10.42 - Vest dana iz Italije objavljena je u Engleskoj!? Ne znamo koliko je tačna, ali je svakako zanimljiva. Naime, tabloid The Sun tvrdi da će Mario Baloteli na leto preći u Juventus kao slobodan igrač, nakon što mu istekne ugovor sa Nicom. Super Mario bi u Torinu trebalo da bude rezerva Gonzalu Iguainu...

10.35 - ODBIJENOHuan Mata ne planira da napusti Old Traford narednog leta kao slobodan igrač. Iako Mančester Junajted još nije aktivirao klauzulu u ugovoru i produžio ga do juna 2019. Španac je u intervjuu za Superdeporte poručio da se neće vratiti u Valensiju koja ga želi.

10.30 - Napadač Liverpula Danijel Staridž je izabrao novi klub. Opširnije - OVDE

10.26 - Arsenal nastavlja pregovore oko Pjera Emerika Obamejana. Glavni operativac Tobdžija Ivan Gazidis je u Dortmundu gde ima danas zakazane pregovore sa čelnicima Borusije koji nastoje da izvuku svih 70.000.000 evra obeštećenja za Gabonca. 

10.21 - Danas bi mogao lako da bude okončan i posao između Čelsija i Rome oko prelaska Edina Džeka i Emersona Plamijerija u London. Plavci će za paket iz Rima platiti oko 60.0000.000 evra.

10.15 - Za početak podsećanje da čekamo danas zvaničnu realizaciju trampe između Arsenala i Mančester Junajteda u kojoj će sredine promeniti Aleksis Sančez i Henrih Mhitarjan. Oba igrača su u novim klubovima na lekarskim pregledima.

Dobro jutro, poštovani čitaoci portala MOZZART Sport.

Pre nego što krenemo u nove priče sa pijace, podsetite se OVDE šta se to dešavalo juče. Detaljno o najbitnijim vestima iz prelaznog roka možete da čitate u našem SPECIJALU ili klikom Na tag "Zimski prelazni rok 2018".

Podsećamo vas da vam kladionica MOZZART u danima zimske fudbalske pijace nudi nešto jedinstveno i premijerno na ovim prostorima - da pogađate gde će ko preći od velikih zvezda! I da zaradite ako vam je „dobra teorija“. Spremili smo vam specijalnu ponudu za najveće transfere ove zime. A biće ih još... Više možete pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.