Supruga Ognjena Amidžića se skinula: Ovo je TELO za osvajanje sveta! (foto)

Izvor: Story, 23.Avg.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga Ognjena Amidžića se skinula: Ovo je TELO za osvajanje sveta! (foto)

Danijela Dimitrovska, supruga slavnog voditelja i muzičara Ognjena Amidžića, ovih dana uživa u Grčkoj. Naime, neminivno je da lepa Danijela brine o svom izgledu, ali niko nije pretpostavljao da izgleda ovoliko dobro. Ona je pozirala u kupaćem kostimu, i to vrlo oskudnom, zbog kog je i dobila pregršt komplimenata na račun svoje vitke figure. Pogledajte: ... The post Supruga Ognjena Amidžića se skinula: Ovo je TELO za osvajanje sveta! (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Karleuša u opasno bezobraznom kostimu za 12 časova dobila skoro 100.000 lajkova (foto)

Izvor: Story, 23.Avg.2019

Jelena Karleuša ovih dana uživa sa porodicom i kolegama na Jadranu a sa fanovima kao i uvek podelila je i prelepe kadrove sa mora. Tako smo mogli videti pevačicu kako se sunča sa mezimicama, ali kako izgleda jahta na kojoj borave  i kako se svi zabavljaju. Juče, popularna diva objavila je nove...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.