Strabag može graditi drugi dio stonske obilaznice, grčka žalba odbijena

Izvor: SEEbiz.eu, 20.Sep.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strabag može graditi drugi dio stonske obilaznice, grčka žalba odbijena

ZAGREB - Nakon što je Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave jučer odbacila žalbu austrijskog Strabaga na odabir grčkog Avaxa za izvođača radova na južnom dijelu pristupne ceste Pelješkom mostu, jučer je odbačena i žalba koju su Grci uložili na odabir Strabaga za izgradnju sjeverne dionice te ceste, Duboka - Sparagovići.

Time je napokon otklonjena i posljednja zapreka za početak izgradnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << pristupnih cesta Pelješkom mostu i završena jednogodišnja saga oko izvođača radova.

Podsjetimo, Hrvatske su ceste krajem srpnja objavile da su za gradnju dionice Duboka - Sparagovići (Zaradeže) odabrale Strabag, koji je ponudio cijenu od 478,3 milijuna kuna. Na tu je odluku žalbu podnio Avax.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.