Šta bi sa Jagošem? Čudnim autogolom poslao PAOK na vrh

Izvor: N1 televizija, 30.Sep.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi sa Jagošem? Čudnim autogolom poslao PAOK na vrh

PAOK je savladao Olimpijakos u meču petog kola grčke Superlige rezultatom 1:0. Jedini strelac je bio srpski igrač Jagoš Vuković koji je dao autogol.

 Ekipe Olimpijakosa i PAOK su bile prilično izjednačene u prvom poluvremenu i imale su po tri šuta u okvir gola. Ipak početkom drugog dela igre Jagoš Vuković šalje loptu u svoju mrežu pa Solunci vode od 49. minuta. Srpski štoper je postigao jedan od najčudnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << autogolova.

@iefimerida 0-1 Το αυτογκόλ του Βούκοβιτς - Ολυμπιακός 0-1 ΠΑΟΚ - 30.09.2018 [HD] : https://t.co/zrGNHosQ6P

Pirejci su imali tri šuta u okvir gola do kraja meča, ali nisu uspeli da izjednače.

Osim Vukovića je i Aleksandar Prijović proveo ceo meč na terenu za solunsku ekipu.

PAOK je prvi na tabeli sa 13 poena, isto toliko ima i Atromitos, a treće mesto dele AEK, Aris i Olimpijakos sa 12 bodova.

U nedelju je Panionios slavio na gostovanju Apolonu 2:0, istim rezultatom je Atromitos dobio Levadijakos, odnosno Aris ekipu Asterasa. Krneta i Markovski su igrali 90 minuta u porazu Levadijakosa.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.