Srbija je kaznena ekspedicija! (TVITOVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija je "kaznena ekspedicija"! (TVITOVI) (foto)

Reprezentacija Srbije slavila je protiv selekcije Grčke, u poslednjem susretu Akropolis kupa, pa se tako domogla i trofeja.

Košarkaši Srbije su upisali novu pobedu u okviru priprema za Mundobasket u Kini, najznačajniju do sada.

Savladana je selekcija Grčke, predvođena najkorisnijim igračem NBA lige Janisom Adetokumbom, rezultatom 80:85, te je tako osvojen i Akropolis kup.

Drama u prepunoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "OAKA Areni", ispustili su pobedu u regularnom delu "Orlovi", pa se otišlo u produžetke.

Bogdanović i Bjelica su doneli prednost Srbiji, na kraju je bitnu ulogu odigrao i Marko Gudurić, koji je uhvatio jako bitan skok, a potom je i pogodio tri vezana slobodna bacanja, ispostaviće se da je tako postavio i konačan rezultat.

Na društvenim mrežama vlada oduševljenje nakon nove pobede, koja posebno dobija na težini kada se u ozbir uzme činjenica da večeras za našu selekciju nije nastupio najbolji centar sveta Nikola Jokić, zbog razloga lične prirode se dan pre ostalih vratio u Srbiju.

Janis Adetokumbo je večeras pravio probleme našoj selekciji, teško da postoji tim i selekcija kojoj on neće napraviti problem, ali je u ključnim trenucima utakmice MVP NBA lige bio zaustavljen, naša reprezentacija je pokazala da zna kako da izađe na kraj sa sjajnim "Grik frikom".

Bogdanović je ponovo blistao, 28 poena, ali je večeras imao i veliku pomoć u saigraču iz Sakramento Kingsa, Nemanji Bjelici, koji je upisao dabl dabl (18p, 14sk).

Rođendanska žurka Bogdana Bogdanovića! #Srbija je osvojila #AcropolisCup nakon produžetaka 80-85. #BogdanBogdanovic je postigao 28. poena uz 7 skokova a #NemanjaBjelica ga je pratio sa 18. poena i uz 14. uhvaćenih lopti! Greece 🇬🇷 🆚 Serbia 🇷🇸 pic.twitter.com/utIiz5XKqq

— Bogdanović ™ (@teambogdanovic8) August 18, 2019

Srbija prikazala model kako se čuva Janis.

— Danko Gojak (@Gonnky) August 18, 2019

Može ovaj Atetokumpo da bude MVP neke NBA lige sto puta i da ima još i burazera i da sve to Denda ponovi 200 puta... ne bih menjao našeg Birčevića i Simonovića pa za jedno petoricu tih Atetokumpova 🤷🏻‍♂️ #Srbija

— Šuntavilo (@Suntavilo) August 18, 2019

Srbija @KSSrbije je pobedila Grčku i osvojila Akropolis kup.

Do sada na pripremama 6/6. ✊

Srbija 🇷🇸-Finska 🇫🇮 95-75 ☑️

Srbija 🇷🇸-Litvanija 🇱🇹 72-68 ☑️

Srbija 🇷🇸-Litvanija 🇱🇹 95-91 ☑️

Srbija 🇷🇸- Turska 🇹🇷 87-72 ☑️

Srbija 🇷🇸-Italija 🇮🇹 96-64 ☑️

Srbija 🇷🇸-Grčka 🇬🇷 85-80 ☑️

— Marko Simov (@marko_simov) August 18, 2019

Ovo lici na kaznenu ekspediciju.

Ne znam kakvi su Spanci i Francuzi,nisam ih gledao, do sad vidjenim, samo s' Amerima.

Ovo ostalo 20/30 kad ' oces.#Srbija #basketball

— Paghan (@PejicStojan) August 18, 2019

Dobro ovo izgleda, samo smanjiti izgubljene lopte. Bogdan, Beli i Milutinov odlični večeras. #Srbija #kss

— Aleksandar ⭐⭐⭐ (@adragisic91) August 18, 2019
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.