Srbija, Gruzija ili Izrael? Sad je sve mnogo jasnije!

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2018, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija, Gruzija ili Izrael? Sad je sve mnogo jasnije!

Slika potpuno jasna uoči poslednjeg ''prozora''.

Porazom od Izraela zakomplikovali smo situaciju, ali smo onda pobedom nad Grčkom, uz poraz Izraelaca u Gruziji ponovo učinili sasvim izglednim šanse za plasman na Svetsko prvenstvo.

Kvalifikacije su ušle u sam finiš, ostalo je da se odigraju još dva kola, a svi se nadamo da će reprezentacija Srbije već u sledećem kolu i teoretski otkloniti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve dileme oko plasmana u Kinu.

Jer, tada je očekuje, realno, najlakši zadatak, gostovanje poslednjeplasiranoj Estoniji koju smo u Beogradu savladali sa 91:65. Dakle, opet ih pobedimo, bilo kojom razlikom i idemo na Svetsko prvenstvo.

O nekim drugim opcijama ne želimo ni da razmišljamo, ali jasno je da bismo onda morali da dobijemo Izraelce u Beogradu, u poslednjem kolu. Takav pritisak nam nikako ne bi trebao...

Gruzija i Izrael su nam i dalje jedine pretnje u trci za mesto broj 3 na tabeli Grupe L, a ovako izgleda raspored do kraja kvalifikacija:

SRBIJA

Estonija - Srbija

Srbija - Izrael

IZRAEL

Izrael - Nemačka

Srbija - Izrael

GRUZIJA

Grčka - Gruzija

Gruzija - Estonija

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.