Zemljotres pogodio Gvatemalu

Izvor: S media, 18.Jan.2010, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres pogodio Gvatemalu

Zemljotres jačine šest stepeni Rihterove skale pogodio je danas pacifičku obalu Gvatemale, a podataka o eventualnim žrtvama još nema, saopštio je američki Geološki centar.

Epicentar zemljotresa bio je 97 kilometara jugoistočno od grada Gvatemala, blizu granice sa Salvadorom, na dubini od 103,3 kilometara, prenela je agencija Rojters.

"Osetili smo malo jače podrhtavanje. Nadgledamo oblast, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali ovde nema štete. To je bilo blago pomeranje koje je trajalo nekoliko sekundi", izjavio je Luis Medina iz turističke uprave Gvatemale u luci Puerto Ketsal, na južnoj obali.

Podrhtavanje zemlje se osetilo i u Salvadoru, ali nije uzrokovana veća šteta.
Pogledaj vesti o: Seizmološki Zavod Srbije

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zemljotres pogodio Argentinu

Izvor: Blic, 17.Jan.2010, 19:00

Zemljotres jačine 6,3 stepena Rihterove skale pogodio je južnu obalu Argentine, a još nema izveštaja o eventualnim žrtvama ili šteti...Epicentar zeljotresa bio je na 354 kilometra jugoistočno od Ušuaje, na dubini od 21 kilometar, saopštio je Američki geološki centar...Još se ne zna da li...

Nastavak na Blic...

Zemljotresi u Gvatemali i Grčkoj

Izvor: Blic, 18.Jan.2010

Zemljotres jačine šest stepeni Rihterove skale pogodio je danas pacifičku obalu Gvatemale, a podataka o eventualnim žrtvama još nema, saopštio je američki Geološki centar...Epicentar zemljotresa bio je 97 kilometara jugoistočno od grada Gvatemala, blizu granice sa Salvadorom, na dubini od 103,3...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.