Slika koja je obišla svet, Miha ponovo oduševio, Italija mu ovo neće zaboraviti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slika koja je obišla svet, Miha ponovo oduševio, Italija mu ovo neće zaboraviti! (foto)

Ponovo na klupi zajedno sa velikim prijateljem.

U jeku teške borbe sa opakom bolešću, Siniša Mihajlović je ovog leta impresionirao svojom hrabrošću i ogromnom željom da bez obzira na sve okolnosti koristi svaku priliku da sa klupe vodi svoju ekipu Bolonje.

Pre nekoliko dana je završio drugi ciklus hemioterapije, pušten je iz bolnice kući, ali Miha bez fudbala ne može.

Danas je ''banuo'' na trening reprezentacije Italije, koja se priprema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za utakmicu sa Grčkom u subotu. Došao je, pre svih, zbog svog dugogodišnjeg velikog prijatelja Roberta Manćinija, a njihov današnji susret su ovekovečili i prisutni fotografi.

Ovom prilikom, Manćini je Mihajloviću poklonio dres sa brojem 11, a dolazak srpskog stručnjaka na trening ''Azura'' je sa velikom pažnjom ispraćen u italijanskim, ali i u brojnim drugim medijima širom sveta.

Miha je ponovo izazvao divljenje zbog svoje hrabre borbe, a slika u prilogu je danas obišla svet.

Foto: EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.