Situacija u Grčkoj se stabilizuje, iz Jute savetuju turistima da ne otkazuju letovanje

Izvor: Danas, 12.Jul.2019, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Situacija u Grčkoj se stabilizuje, iz Jute savetuju turistima da ne otkazuju letovanje

Situacija na Halkidikiju se stabilizuje posle nevremena koje je pogodilo taj deo Grke, dok je šestoro srpskih turista pušteno kućama, a devojčica (13) koja je zadržana u bolnici se oporavlja, objavila je danas Radio-televizija Srbije. Članak Situacija u Grčkoj se stabilizuje, iz Jute savetuju turistima da ne otkazuju letovanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kakva je sada situacija u letovalištima na Halkidikiju?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019

Dosta mesta na Kasandri u Grčkoj dobila su vodu i struju tokom dana, dok se u nekim normalizacija očekuje tokom večeri, objavljeno je na fejsbuk stranici Grčka info...Očekuje se da će stići i u Neos Marmaras uskoro, a turisti javljaju da struja stiže i nestaje u intervalima od nekoliko minuta...Naši...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.