Selektoru Grčke, posle ubedljivog poraza žao Srbije, objasnio je i zašto!

Izvor: BKTV News, 13.Avg.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektoru Grčke, posle ubedljivog poraza žao Srbije, objasnio je i zašto!

Izvinjenje!

Selektor Grčke Kostas Misas izvinio se danas Srbiji što njegova ekipa nije bila dostojan protivnik na Trofeju Beograda.

"Odigrali smo četiri utakmice u šest dana, plus smo putovali, ali to, naravno, nije izgovor za ono što smo videli. Žao mi je Srbije jer nije imala pravog rivala večeras. Mi, sa druge strane, jesmo, jer se mnogo više nauči iz poraza nego iz pobeda", rekao je Misas. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Srbija je pobedila 93:61 u meču u kome je vodila sve vreme.



"Dugo ćemo gledati ovaj snimak i analizirali. Srbija je igrala odlično, ali mi smo im dali šansu da odigraju dobro. Ali, ovo je pripremni period, a najvažnije je ono kad dođu takmičarske utakmice", rekao je Misas.

Selektor je objasnio da najbolji igrač Grčke Janis Adetokunbo nije igrao iz preventivnih razloga, jer ima problema sa kolenom.

Kostas Papanikolau slično je razmišljao.

"Mislim da nema mnogo šta da se kaže o nama. Igrali smo protiv dobrog tima i dali smo im previše prostora. Videlo se da ima mnogo stvari u kojima možemo da napredujemo. Ovo je bila teška lekcija za nas, i što više naučimo iz nje, to će biti bolje", rekao je Papanikolau.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.