Sastanak kvadrilaterale u Beogradu o saradnji i problemima u regionu

Izvor: RTS, 22.Dec.2018, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak kvadrilaterale u Beogradu o saradnji i problemima u regionu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Beogradu sa predsednicima vlada Bugarske Bojkom Borisovom, Grčke Aleksisom Ciprasom i Rumunije Vjorikom Danćilom.
Sastanak predstavnika Visokog saveta za saradnju Srbije, Bugarske, Grčke i Rumunije održan je u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Posle sastanka usledila je konferencija za za medije predsednika Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i premijera Bugarske, Grčke i Rumunije.
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je na jučerašnjoj zajedničkoj konferenciji za novinare posle sastanka sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom da Srbija i Grčka imaju veoma dobre odnose i da građani Srbije doživljavaju Grčku kao saveznika i prijatelja u politici, ekonomiji i drugim važnim pitanjima.

Cipras je tom prilikom poručio poručio da najnovije inicijative Prištine ne doprinose perspektivi stabilnosti u regionu već izazivaju destabilizaciju. 
Predsednik Srbije je sinoć u vili "Bokeljka" organizovao svečanu večeru za premijere Grčke i Bugarske.
Ovo je treći sastanak kvadrilaterale koji se održava ove godine, a prethodni je bio u Varni početkom novembra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić sa premijerima Bugarske, Grčke i Rumunije: Balkan da prednjači u Evropi i svetu (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednicima vlada Bugarske Bojkom Borisovom, Grčke Aleksisom Ciprasom i Rumunije Vjorikom Danćilom..Sastanak predstavnika Visokog saveta za saradnju Srbije, Bugarske, Grčke i Rumunije održan je u zgradi Generalnog sekretarijata...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić sa liderima Grčke, Bugarske i Rumunije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Dec.2018

PRedsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u subotu u Beogradu sa premijerima Grčke, Bugarske i Rumunije, u okviru sastanka Visokog saveta za saradnju te četiri zemlje. Vučić u Predsedništvu Srbije razgovara sa predsednicima vlada Bugarske Bojkom Borisovom, Grčke Aleksisom Ciprasom i Rumunije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.