Šaranov sačuvao mrežu, Lamija šokirala PAO (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaranov sačuvao mrežu, Lamija šokirala PAO (video)

Neočekivan poraz atinskih "Zelenih" u poslednjoj utakmici 16. kola grčke Super lige.

Iznenađenje u poslednjoj utakmici 16. kola grčke Super lige!

Fudbaleri Lamije savladali su Panatinaikos rezultatom 1:0 (0:0) i pobegli iz "crvene zone" bar do sledećeg vikenda.

Ekipa za koju nastupaju srpski internacionalci Bojan Šaranov i Marko Blažić (obojica počeli meč) slavila je zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogotku Fakunda Bartolija u sedmom minutu nastavka.

Domaćin je do pobedonosnog gola stigao akcijom u tri poteza. Lopta je posle prekida stigla iz šesnaesterca Bojana Šaranova na nekih trideset metara od gola Panatinaikosa, a potom je Džeronimo Barales glavom spustio za sunarodnika Bartolija koji iz prve tuče pravo u mrežu.

Šaranov je u 62. minutu refleksnom intervencijom nogom zaustavio šut Matijasa Johansona, a Panatinaikos je duboko u nadoknadi imao još jednu odličnu priliku za gol koju nije iskoristio Argiris Kampecis.

Zanimljivo je da je Lamija pre deset dana takođe savladala PAO na svom terenu istovetnim rezultatom, ali u grčkom kupu.

Bojan Šaranov je tako treći put od početka sezone uspeo da sačuva mrežu Lamije, pa ekipa iz centralne Grčke sada zauzima trinaesto mesto na tabeli ispred Janjine, Levadijakosa i Apolon Smirnisa.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ivićev Makabi poveo, pa strepeo - a onda je na scenu stupio maestralni Rajković! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 00:56

Fantastična odbrana reprezentativca Srbije osigurala pobedu domaćina...U derbiju prve lige Izraela između Makabija iz Tel Aviva i Beitara iz Jerusalima, domaća ekipa je osvojila tri boda minimalnom pobedom na svom terenu...Ekipa koju sa klupe predvodi nekadašnji fudbaler Partizana Vlada Ivić je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.