SUTRA NOVE MERE U GRČKOJ! Lokdaun za tri omiljena mesta srpskih turista

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 13:37

SUTRA NOVE MERE U GRČKOJ! Lokdaun za tri omiljena mesta srpskih turista

U Grčkoj je juče potvrđeno 1.547 novih slučajeva korona virusa

Grčka je jedna od zemalja koja se takođe susreće sa porastom zaraženih od korona virusa, a u skladu sa time premijer te zemlje Kirijakos Micotakis najavio je da će sutra objaviti nove mere.

- U petak ću objaviti nove mere, a to je lokdaun Soluna, Larise i Rodopski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << region - kazao je Micotakis, a prenose grčki mediji.

Podsećanja radi, u Grčkoj je juče potvrđeno 1.547 novih slučajeva korona virusa, a 10 pacijenata obolelih od COVID-19 je preminulo, čime je ukupan broj preminulih porastao na 603. Na respiratorima se nalazilo 108 pacijenata.

Od početka pandemije u Grčkoj je od korona virusa obolelo 34.299 osoba, od čega su 55,3 odsto muškarci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.