SREĆA U NESREĆI: Atentator na Kovačevića načinio GREŠKU koja je spasila Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĆA U NESREĆI: Atentator na Kovačevića načinio GREŠKU koja je spasila Srbina

Proslavljeni fudbaler povređen na Božić.

Javnost u Srbiji je šokirana vešću da je proslavljeni fudbaler, a sada direktor u Olimpijakosu Darko Kovačević upucan u utorak uveče na Božić ispred zgrade u kojoj živi u predgrađu Atine, Glifadi.

Kovačević je imao sreće i nije životno ugrožen i pored rane na nozi zahvaljujući svojoj snalažljivosti, pošto se bacio prilikom pucnja napadača koji je izašao iz svog automobilai i krenuo ka nekadašnjem srpskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golgeteru.

Grčki mediji navode da je Kovačević ostao živ i zbog toga što je atentator pomislio da je obavio posao, pošto je Kovačević ostao na zemlji iza svog automobila. Nedaleko od mesta nesreće atentator je zapalio auto Smart u kojem je došao na mesto zločina, ali je policija pronašla određene tragove.

pic.twitter.com/hbSVJDvcBf

— Pluton (@Pluton45873221) January 7, 2020

Policijske ekipe do kasno u noć pretraživale su teren u blizini Kovačevićevog doma na Glifadi, a u potragu su uključeni i policijski psi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI DETALJI ISTRAGE: Pronađeno oružje u zapaljenom automobilu, profesionalac pokušao da ubije Darka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2020

Grčka javnost u šoku posle napada na jednog od direktora u Olimpijakosu...Darko Kovačević je povređen u utorak uveče ispred zgrade u kojoj živi u predgrađu Atine, Glifadi. Grčki mediji prepuni su vesti o napadu na Srbina, koji je izveo, sada je potpuno izvesno, profesionalac!..U blizini napada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.