Izvor: Blic, 08.Avg.2021, 18:11

"SRBIJA POMAŽE I NE MORA DA TRAŽI POMOĆ" 37 vatrogasaca iz Srbije krenuli u Grčku koja se bori sa vatrenim stihijama (FOTO)

Po naređenju predsedika Republike Srbije Aleksandra Vučića, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i vršilac dužnosti načelnika Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić danas su uputili iz Niša 37 pripadnika ovog Sektora sa 14 vozila kako bi pružili pomoć svojim kolegama i grčkom narodu ugašenju velikih požara koji su zahvatili Republiku Grčku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Katastrofa "biblijskih razmera" na Peloponezu, srušio se vatrogasni avion – pomoć stiže iz Srbije i sveta

Izvor: RTS, 08.Avg.2021

Šumski požari već šesti dan besne Grčkom, spaljeni su brojni domovi i objekti. Najdramatičnije je na ostrvu Eviji, odakle je evakuisano i 200 srpskih turista. Grčka vojska pomaže vatrogascima, mnoge države poslale su pomoć. U Grčku je stigla posebna jedinica Sektora za vanredne situacije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.