Ryanair uvodi novu avio-liniju od Niša do Krfa

Izvor: JužneVesti.com, 27.Apr.2021, 13:20

"Ryanair" uvodi novu avio-liniju od Niša do Krfa

Od 4. jula niskotarifni prevoznik Ryanair uvodi novu avio-liniju od Niša do Krfa, saopštili su sa Aerodroma "Konstantin Veliki".

Kako je navedeno na zvaničnoj Fejsbuk strani niškog Aerodroma, Ryanair će na relaciji Niša - Krf leteti dva puta nedeljno, svake srede i nedelje, a cena karte je od 33,99 evra. Više informacija može se naći na sajtu irskog avio-prevoznika gde je već moguće bukirati karte.

Državljanima Srbije je dozvoljen ulazak u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Grčku, uz potvrdu o vakcinaciji ili negativan PCR test. Pre putovanja u Grčku treba da popune formular koji se nalazi na sledećem linku.

Nova letnja destinacija sa Aerodroma Niš! Niš - Krf✈️ od 04.07.2021. Svake srede i nedelje Cena karte već od 33,99€ više informacija na sajtu ryanair.com✈️

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvara se avio linija od Niša do Krfa

Izvor: B92, 27.Apr.2021

Niskotarifna avio kompanija “Rajan er”, tokom letnje sezone planira letove od Niša do Krfa, piše portal Exyuaviation. Prema navodima portala ova kompanija obavljaće letove dva puta nedeljno, sredom i nedeljom, počevši od 4. jula...Ukoliko Rajan er realizuje ove planove, Krf će postati prvo...

Nastavak na B92...

„Rajaner“ od jula uvodi avio-liniju od Niša do Krfa

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021

Niskotarifni prevoznik "Rajaner" od 4. jula uvodi novu avio-liniju, od Niša do Krfa, saopšteno je iz Aerodroma "Konstantin Veliki".

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.