Rvačima Kragujevca osam medalja na međunarodnom turniru u Padinskoj Skeli

Izvor: KGsport.info, 02.Dec.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rvačima Kragujevca osam medalja na međunarodnom turniru u Padinskoj Skeli

Rvači Kragujevca osvojili su osam medalja na šestom po redu međunarodnom turniru „Trofej Pobednik“, koji je juče održan u Padinskoj Skeli. 
Zlatnim medaljama okitili su se Mihajlo Sarić, Maksim Marković, Bojan Dončić i Aleksandar Simović, srebro je pripalo Lazaru Barlovu, Adamu Markoviću i Aleksandru Radivojeviću, a bronza Nikoli Simoviću.
Na ovom prestižnom turniru nadmetali su se rvači iz Grčke, Švedske, Bosne i >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Hercegovine, Hrvatske, Bugarske, Makedonije i Srbije.
Organizator turnira bio je Rvački klub Pobednik iz Borče, u saradnji sa beogradskom opštinom Palilula.
Foto: Rvački klub Kragujevac
Pogledaj vesti o: Grčka,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Velemajstor Miodrag Savić pobednik rapid turnira u Ratkovu

Izvor: 025info.rs, 03.Dec.2018, 10:58

Šahisti iz šest zemalja učestvovali su na dvanaestom po redu međunarodnom rapid turniru Memorijal “Miloš Rakić” koji je održan u prostorijama osnovne škole u Ratkovu.  Pobednik je srpski velemajstor Miodrag Savić iz Zvornika, na drugom mestu našla se jedina žena učesnica turnira, intermajstor...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.