Prvo tange, a sad OVO! PAO nastavlja sa brutalnim prozivkama! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo tange, a sad OVO! PAO nastavlja sa brutalnim prozivkama! (video)

Veliki grčki derbi neće biti odigran, a Panatinaikos nije gubio vreme već je na društvenim mrežama "ispalio" ozbiljnu prozivku na račun Olimpijakosa.

Utakmica 19. kola grčkog košarkaškog šampionata između Olimpijakosa i Panatinaikosa otkazana je zbog bojkota crveno-belih iz Pireja.

Sukob na relaciji Olimpijakos KS Grčke i Olimpijakos - Panatinaikos traje od sredine februara kada je klub iz Pireja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odbio da odigra drugo poluvreme polufinalne utakmice kupa Grčke sa Panatinaikosom.

Usledila su međusobna prepucavanja i ultimatumi, pa smo došli do toga da današnji derbi bude otkazan.

Tim povodom Panatinaikos se oglasio na društvenim mrežama i još jednom brutalnom prozivkom uzburkao strasti. "Zeleni" su objasnili da je došlo do greške i da je nemoguće pronaći željenog protivnika.

Primetićete da se u jednom momentu kursor nalazi na dugmetu "Search A2", što bi trebalo da bude aluzija na budući status Olimpijakosa, odnosno moguće izbacivanje u niži rang takmičenja.

Situacija se nakon ovakvih stvari sigurno neće smiriti, a videćemo da li će zbog svega što se dešava u Grčkoj doći do promena i u ABA ligi.

Error 404: Opponent not found

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#paobc #panathinaikosbc #GreenCentury #gameday #not #error #basketleague #esake #basketball #greece #error404 pic.twitter.com/mzPcCEBqFT

— Panathinaikos BC (@paobcgr) 17. март 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA KRAJA LUDILU: Novi veliki SUKOB u grčkom derbiju! Navijači PAO i Olimpijakosa u KLINČU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019

Sudija doneo neočekivanu odluku...Posle košarkaškog derbija u Kupu Grčke i najveći fudbalski meč u zemlji Helena između Panatinaikosa i Olimpijakosa prekinut je zbog nereda. Derbi 25. kola tek što je počeo, a već je bio prekinut zbog sukoba dve navijačke grupe...Panathinaikos vs Olympiacos...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

TOTALNI HAOS u Grčkoj, prekinut atinski derbi! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 10:27

Kuda ovo sve vodi?..Navijačke tenzije u Grčkoj su već godinama uzavrele, nije da nismo navikli na takve vesti, ali utisak je da je ovog proleća sve to prešlo iole prihvatljive granice...Znte već kakve tenzije vladaju u košarci na relaciji Panatinaikos - Olimpijakos, toliko da crveno-beli iz Pireja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.