Prvi talas vozila ka turističkim mestima u Bugarskoj i Grčkoj

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Jun.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi talas vozila ka turističkim mestima u Bugarskoj i Grčkoj

Auto-moto savez ovog vikenda, kada je počeo letnji raspust, očekuje prvi talas vozila prema odredištima tipičnim za letnju turističku sezonu. To posebno važi za glavne putne pravce koji vode do Egejskog, Crnog i Jadranskog mora.

Zbog najavljenih padavina širom zemlje vozačima se savetuje više opreza za volanom, dodaje se u  saopštenju.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Janog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Horgoš" su 180 minuta, a na "Kelebiji" 60 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

AMSS: Ima gužvi, oprez i zbog nevremena

Izvor: B92, 18.Jun.2018, 07:05

Beograd -- Saobraćaj u Srbiji pojačanog je intenziteta posebno na prilazima ka većim gradovima. Najavljene promenljive vremenske prilike zahtevaju dodatni oprez...Oprez se savetuje i kroz stenske klisure zbog mogućih odrona, koji su česti kada su nestabilne vremenske prilike, saopšteno je iz AMSS-a...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.