Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 05:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijović fenomenalnim golovima presudio šampionu

Fudbaleri PAOK u derbiju 4. kola prvenstva Grčke pobedili su aktuelnog prvaka AEK sa 2:0, a oba gola postigao je Aleksandar Prijović.

Καληνύχτα... #TheKiller#PAOK#TheFutureIsHerepic.twitter.com/DvPHdXkQMo

Srpski reprezentativac je mrežu učesnika Lige šampiona načeo u 29. minutu kada je iskoristio grešku defanzivaca gostiju i preciznim udarcem sa 15 metara matirao Vasilisa Barkasa.

Napadač crno-belih je sjajnu partiju krunisao još jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << efektnim pogotkom posle četvrt časa igre u nastavku utakmice. Brazilac Matos je centrirao, a Srbin iz prve preciznim udarcem po drugi put savladao Barkasa.

Prijović je ove sezone postigao tri gola u isto toliko mečeva u prvenstvu Grčke.

Izvor: You Tube

Ekipa iz Soluna ima maksimalan učinak posle četiri kola i gol razliku 7:1, ali zbog kazne od minus dva boda prvo mesto deli sa Atromitosom sa 10 bodova. AEK je posle tri pobede zabeležio prvi neuspeh i ima 9 bodova, koliko i Olimpijakos i Aris.

Podsetimo, PAOK je u finišu prošle sezone kažnjen oduzimanjen bodova baš zbog velikih incidenata u duelu sa PAOK, kada je predsednik Solunjaka Ivan Savidis na teren ušao sa pištoljem oko pojasa.

#Photogallery ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Εικόνες - https://t.co/VxQyqbDeRP#PAOKAEK#SuperLeaguepic.twitter.com/GwULuDLj9S
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.