Izvor: SEEcult.org, 06.Jul.2019, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo posetilac Exita, kobna upotreba narkotika

Državljanin Grčke preminuo je u Novom Sadu, nakon što mu je pozlilo na Exitu, a prema nezvaničnim informacijama koje su organizatori dobili u Hitnoj pomoći, smrt je nastupila kao posledica korišćenja narkotika. Exit je saopštio 6. jula da je obezbeđenje najpre uočilo da je jednom od posetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, te da mu je pružena hitna medicinska pomoć.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Muškarac iz Grčke preminuo na Exitu

Izvor: NoviSad.com, 06.Jul.2019

Državljanin Grčke preminuo je nakon što mu je sinoć pozlilo na Exit festivalu. Pošto je obezbeđenje uočilo da je jednom od posetilaca pozlilo u Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, pružena mu je hitna medicinska pomoć, navode iz..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.