Izvor: RTS, 10.Avg.2022, 21:03

Poraz vaterpolista Srbije od Italije za kraj "Sardinija kupa"

Vaterpolisti Srbije poraženi su od domaćina Italije 12:10 (2:4, 3:2, 3:3, 4:1) u trećem kolu "Sardinija kupa".
Srbija završava turnir sa jednim porazom i dve pobede, ostvarene u prethodnim mečevima sa Hrvatskom i Grčkom.

Najefikasniji u srpskom timu bili su su Dušan Mandić i Sava Ranđelović sa po dva gola, dok su po jedan postigli Nikola Lukić, Petar Velkić, Luka Pljevančić, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đorđe Vučinić, Radomir Drašović i Viktor Rašović.
Meč će ostati upamćen po čak sedam crvenih kartona, od čega su u srpskom timu isključeni Marko Radulović, Vasilije Martinović, Nikola Lukić i Ognjen Stojanović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Poraz vaterpolista Srbije od Italije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2022

Vaterpolisti Srbije poraženi su večeras od Italije 12:10 (2:4, 3:2, 3:3, 4:1) u trećem kolu "Sardinija kupa"...Srbija završava turnir sa jednim porazom i dve pobede, ostvarene u prethodnim mečevima sa Hrvatskom i Grčkom...Najefikasniji u srpskom timu bili su Dušan Mandić i Sava Ranđelović sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.