Ponovo na klupi evropskog šampiona: Slaviša Stojanović selektor Grčke?

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2015, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo na klupi evropskog šampiona: Slaviša Stojanović selektor Grčke?

Mediji iz Atine tvrde da je aktuelni trener Lirsa jedan od glavnih kandidata za naslednika Klaudija Ranijerija

Bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović jedan je od glavnih kandidata da preuzme kormilo reprezentacije Grčke, pišu mediji u toj zemlji! Heleni su očajno startovali u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016.godine, pa je Italijan Klaudio Ranijeri dobio otkaz. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Tim je privremeno preuzeo Kostas Canas, ali čelnici  grčkog saveza tragaju za proverenim stručnjakom.

Nema sumnje da je Slaviša Stojanović napravio ozbiljnu reputaciju u Evropi osvajanjem titule sa Crvenom zvezdom. Sada ispred sebe ima sizifovski posao u pokušaju da ekipu Lirsa ostavi u prvoj ligi Belgije. Bez pobede je 12 kola, ali očigledno je da su ljudi u Atini odlično upoznati sa kvalitetima iskusnog stručnjaka.

Dakle, Stojanoviću se ukazuje šansa da ponovo sedne na klupu prvaka Evrope. Posle Crvene zvezde mogao bi da dobije šansu u selekciji Grčke koja je 2004.godine pokorila Stari kontinent!

(Foto Star Sport)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIVŠI TRENER ZVEZDE NA CENI: Slaviša Stojanović ponovo na klupi evropskog šampiona?

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2015

Kako atinski mediji prenose bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović glavni je kandidat za selektora Grčke.. . Heleni su očajno startovali u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i trenutno se nalaze na poslednjem mestu u grupi iza Farskih ostrva. Zbog toga je dosadašnji selektor Klaudio Ranijeri...

Nastavak na HotSport.rs...

Slaviša Stojanović selektor Grčke?

Izvor: Mondo, 28.Jan.2015

Atinski mediji spekulišu da bi bivši trener Crvene zvezde lako mogao da nasledi Klaudija Ranijerija na klupi Helena...Foto: MN Press..Prema pisanju grčkih portala, Slaviša Stojanović poslednji je u nizu kandidata da sedne na klupu tamošnje "A" reprezentacije...Bivši trener Crvene zvezde, sada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.