Platila kartu 46 funti, dobila avion od 189 mesta

Izvor: B92, 25.Okt.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platila kartu 46 funti, dobila avion od 189 mesta

Žena je platila 46 funti let za Grčku i dobila ceo avion samo za sebe od 189 sedišta.

Karon Griv je putovala iz Glazgova do Krita avio – kompanijom Jet2, a kada je rezrvisala let rečeno joj je da su samo još dve osobe na tom letu, međutim, na sam dan leta, to dvoje se nije pojavilo, tako da je ona uz besplatan obrok dobila i pravo da bira mesto u avionu.

Pilot joj je uputio i poruku koja je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << namenjena samo njoj, odnosno oslovio ju je po imenu i dao informacije o tome iznad kojih zemalja lete.

Posle sletenja na Krit, Karon nije morala da čeka ni za prtrljag, predala je svoj kofer direktno iz aviona.

"Posada mi je dolazila i rekli su mi da samo pozovom ako mi nešto treba. Čak sam dobila i besplatan obrok, koji je bio odličan. Imala sam sav prostor samo za sebe. Bilo je tako mirno...Šalili smo se na taj račun“, rekla je ona.

Inače isti avion se vratio s Krita sa popunjenih svih 189 sedišta.

Karon uživa u jednomesečnom odmoru na Kritu, i radi na svom novom romanu.

"Drago nam je što je Karon imala uslugu kao VIP osobe. Nije neuobičajeno da poslednji letovi u sezoni imaju manje rezervacija nego inače“, rekla je portparolka avio-kompanije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena je letela SAMA za 46 funti u avionu koji ima 189 mesta. Evo kako joj je to uspelo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2017

Uz besplatan obrok dobila i pravo da bira mesto u avionu..Žena je platila 46 funti let za Grčku i dobila ceo avion samo za sebe od 189 sedišta...Karon Griv je putovala iz Glazgova do Krita avio – kompanijom Jet2, a kada je rezrvisala let rečeno joj je da su samo još dve osobe na tom letu, međutim,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

PUTOVANJE IZ SNOVA Platila kartu samo 40 evra, a onda dobila CEO AVION za sebe

Izvor: Blic, 26.Okt.2017, 17:24

U avionu na letu iz Glazgova do Krita jedna žena bila je jedini putnik. Škotkinja Keron Griv, koja je kupila kartu za 50 dolara, uživala je u VIP servisu niskobudžetne britanske avio-kompanije Jet2...@jet2tweets Amazing flight Glasgow to Heraklion yesterday I was the only passenger. Captain Laura...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.