Paunović pred povratkom u Evropu, da prekine dominaciju crveno-belih?!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 15:50

Paunović pred povratkom u Evropu, da prekine dominaciju crveno-belih?!

Selektor prvaka sveta, mogao bi da se vrati u evropski fudbal posle pet godina.

Srpski trener Veljko Paunović jedan je od kandidata za klupu grčkog Panatinaikosa, prenosi grčki portal Sport24.

Nakon što je uprava kluba odlučila da otpusti Jorgosa Dionisa, PAO je u potrazi za novim trenerom, a na listi želja je i naš stručnjak.

Paunović je krajem 2019. godine ostao bez posla, pošto se rastao sa Čikagom, na čijoj klupi je bio od 2015. godine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Najveći trenerski uspeh, Paunović je napravio sa omladinskom reprezentacijom Srbije, koju je 2015. na Novom Zelandu poveo do titule prvaka sveta.

Paunović je i ranije bio želja Panatinaikosa, pominjala se i španska Almerija, ali je na kraju odlučio da ode preko okeana.

Sada je možda i idealan trenutak za povratak u evropski fudbal i da nastavi tamo gde je stao sa "Orlićima".

Inače, PAO već 10 godina vodi žestoku bitku da skine najvećeg rivala, Olimpijakosa sa trona. Poslednju titulu, PAO je osvojio u sezoni 2009/10, a od tada Olimpijakos ima čak sedam osvojenih pehara prvaka.

Panatinaikos se godinama muči, ove sezone je pre prekida bio tek četvrti, prošle tek osmi, a 2018. na 11. poziciji, tako da je titula misaona imenica i najveći imperativ u narednim godinama.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Paunović novi trener Panatinaikosa?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jun.2020, 08:47

Nije uspelo pre pet godina posle osvajanja svetske titule na Novom Zelandu, drugi "pohod" Panatinaikosa na Veljka Paunovića bi mogao da bude uspešniji...Prema informacijama grčkog portala "Sport 24" atinski velikan je čvrsto rešen da u novu sezonu uđe sa selektorom "zlatnih orlića" na klupi...Prethodno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.