Pao helikopter u Grčkoj, dvoje mrtvo, jedan nestao

Izvor: B92, 20.Avg.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao helikopter u Grčkoj, dvoje mrtvo, jedan nestao

Dve osobe su poginule prilikom pada helikoptera između grčkog ostrva Poros i mesta Galatas u kontinentalnom delu.

Tela dvoje ruskih državljana izvukli su ronioci, dok se još traga za telom Grka za koga je prijavljeno da je takođe bio u letelici, prenosi ANA.

Prema rečima svedoka, pre nego što se srušio, helikopter je skrenuo, a u vreme pada na Porosu je nestala struja, zbog čega se sumnja da je udario u električne žice.

Ministarstvo odbrane je na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto pada poslalo jedinice Puma, dok su ostrvske vlasti poslale spasilačke čamce i helikoptere.

U međuvremenu, sekretarijat za civilnu zaštitu zatražio je od vojske pomoć u generatorima, dok se ne popravi električna mreža.

Navodi se da je helikopter leteo iz Atine ka Galatasu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dvoje ruskih državljana poginulo u Grčkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019

Dve osobe su poginule prilikom pada helikoptera između grčkog ostrva Poros i mesta Galatas u kontinentalnom delu. Tela dvoje ruskih državljana izvukli su ronioci, dok se još traga za telom Grka za koga je prijavljeno da je takođe bio u letelici, prenosi ANA...Prema rečima svedoka, pre nego sto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.