Pantelić: Nisam došao u Zvezdu zbog jednog čoveka

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pantelić: Nisam došao u Zvezdu zbog jednog čoveka

Nekadašnji fudbaler tima iz Ljutice Bogdana otkrio je za grčke medije da je postojala mogućnost da ponovo obuče crveno-beli dres, ali da je to odbio.

Marko Pantelić nekadašnji igrač Crvene zvezde imao je mogućnost da se u poznim igračkim godina vrati u Ljutice Bogdana. Ipak, on je za grčke medije otkrio zašto se zahvalio crveno-belima na pozivu.

- Imao sam ponudu, to je tačno, ali nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je prihvatio. Zašto? Nije zbog godina, imao sam 34 i u srpskom prvenstvu mogao sam još da igram. U to vreme u Zvezdi je postojao jedan mladi momak. Ime mu je Luka Jović. Rekao sam tada rukovodiocima kluba da ne želim da se vraćam. Ne zato što ne volim dovoljno klub, nemam više volje za igrom ili nešto slično. Mislio sam da je bolje za Zvezdu da ispromoviše mladog, talentovanog igrača. Rekao sam im da neće biti lako u prvih šest meseci, ali da treba da ga istrpe, jer će kasnije moći dobro da ga prodaju - rekao je Pantelić za portal contra.gr.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.