PAO sprema bombu, u Atinu stiže šestostruki Ol-star igrač! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jan.2020, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO sprema "bombu", u Atinu stiže šestostruki Ol-star igrač! (foto)

Rik Pitino dovodi nekada veliku zvezdu NBA lige.

Kako prenose grčki i izraelski mediji, Amari Stodemajer je blizu prelaska u redove Panatinaikosa.

Svojevremeno deveti pik na draftu je svoju NBA karijeru počeo u Finiks Sansima, osam godina je proveo u Arizoni, već u prvoj je izabran za Rukija godine.

Šest puta je igrao Ol-star utakmice, 2007. godine je bio uključen i u najbolju petorku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige, u četiri navrata je bio uvršten u drugu najbolju petorku najjače lige na svetu.

Nakon Sansa je igrao i za Nikse, Maverikse i Majami Hit, 2016. godine se okušao u Evropi, u redovima Hapoel Jerusalima, osvojio je i tamošnji šampionat, vratio se potom u Hapoel 2018. godine i osvojio Kup Izraela.

Igrao je kratko i u Big3 ligi, a prvi deo tekuće sezone proveo je u Kini u redovima Fuđena.

Sad bi ponovo mogao da zaigra na "Starom kontinentu", po prvi put bi se okušao i u Evroligi, Panatinaikos je započeo pregovore sa 37-godišnjim košarkašem, videćemo da li će dovesti veliko pojačanje u reketu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.