Ovako su birali kapiten Lebron i Janis, videli smo i Ol-Star trejd, Jokić i Vučević u istom timu!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako su birali kapiten Lebron i Janis, videli smo i Ol-Star trejd, Jokić i Vučević u istom timu!

Poznati timovi za spektakl u Šarlotu.

Timovi su izabrani.

Prvi je birao Lebron Džejms, uzeo je Kevina Duranta, dok se kapiten drugog tima, Janis Adetokumbo opredelio za Stefa Karija.

Zatim je Džejms dodao Irvinga, bivšeg saigrača koji mu se nedavno izvinio zbog ponašanja u vreme kada su bili u Kavsima, a "Grčka Zver" je "odgovorila" Džoelom Embidom.

Lebronov tim čine još Leonard, Harden, Dejvis za koga se Džejms nadao da će mu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postati saigrača, zatim Klej Tompson, Lilard, Vestbruk, Oldridž, Karl Entoni Tauns i Bredli Bil

Kao specijalni izbor i omaž legendi, Lebron je dodao svog velikog prijatelja i nekadašnjeg saigrača iz Majamija, Dvejna Vejda.

Na drugoj strani kod Janisa su redom otišli (nakon Karija i Embida), Pol Džordž, Kemba Voker, saigrač Midlton, Jokić ispred Simonsa, Grifina, D'Anđela Rasela, Vučevića, Lovrija i kao specijalnog pika Novickog.

A onda je usledio trejd, kapiteni su se dogovorili, Vestbruk je otišao kod Janisa, Ben Simons kod Lebrona, koji ga obožava.

Tako da imamo konačne timove sa 17. februar u Šarlotu:

Lebronova ekipa:

Durant, Irving, Leonard, Harden uz naravno Lebrona Džejmsa su petorka, rezerve Dejvis, Tompson, Lilard, Simons, Oldridž, Tauns i Bredli Bil.

Specijalni pik: Dvejn Vejd

Adetokumbova ekipa: Kari, Embid, Džordž, Voker i kapiten Janis.

Rezerve: Midlton, Jokić, Vestbruk, Blejk Grifin, D'Anđelo Rasel, Vučević, Lovri.

Specijalni pik: Dirk Novicki
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.