NE KREĆITE U GRČKU Oglasio se Dačić nakon vesti koja je RAZOČARALA SRPSKE TURISTE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 12:51

"NE KREĆITE U GRČKU" Oglasio se Dačić nakon vesti koja je RAZOČARALA SRPSKE TURISTE

Odluku će doneti u toku dana.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je da se od ponoći zatvaraju grčke granice za državljane Srbije.

Ambasadu Srbije u Atini zvanično je obavestio kabinet grčkog premijera Kirjakosa Micotakisa da će Grčka od sutra zatvoriti granice za građane Srbije, osim za neophodna putovanja za koja je potrebna posebna dozvola, izjavio je danas Tanjugu ministar spljnih poslova Ivica Dačić.

- Upozoravamo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građane da ne kreću na put prema Grčkoj kako bi se izbegla situacija da se veliki broj naših građana zatekne u putu ili na grčkim graničnim prelazima bez mogućnosti da uđu na teritoriju Grčke - istakao je ministar.

On je dodao da će naši građani koji su kao turisti već u Grčkoj moći da ostanu tamo do kraja aranžmana i da se vrate u Srbiju.

Ministarstvo spoljnih poslova Grčke nije moglo da potvrdi informaciju da će Grčka ponovo zatvoriti svoje granice za državljane Srbije zbog pandemije virusa Covid-19, ali nije isključilo takvu mogućnost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.