Od večeras ponovo vozovi za Solun i Sofiju

Izvor: Studio B, 20.Maj.2014, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od večeras ponovo vozovi za Solun i Sofiju

Međunarodni putnički saobraćaj sa Grčkom i Bugarskom, na celoj trasi od Beograda do Soluna i Sofije, biće večeras ponovo uspostavljen, najavilo je preduzeće Železnica Srbije.

Kako se navodi u saopstenju, od sutra će biti uspstavljen i međunarodni putnički saobraćajz Beograda za Crnu Goru i Makedoniju.

Međunarodni voz iz Beograda za Solun, po redu vožnje polazi u 18.45, a voz za Sofiju sa Glavne železničke stanice kreće večeras u 21.50.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<
Povratak voza iz Soluna u glavni grad Srbije je sutra maja u 5.33, dok se međubnardni iz iz Sofije vraća nekih pola sata ranije, u 4.54. Navodi se voz za Skoplje iz glavnog grada Srbije kreće sutra u 7.50 i da bi u Beograd trebalo da se vrati u 18.09.

U saobraćaju sa Crnom Gorom međunarodni putnički voz koji polazi iz Beograda do Bara sutra ujutru u 9.10 saobraćaće pomoćnim prevoznim putem Rakovica - Mladenovac - Palanka - Velika Plana - Lapovo - Kragujevac - Kraljevo - Čačak - Užice.

U povratku iz Bara za Beograd voz će od Užica saobraćati ovim pomoćnim pravcem. Na pruzi Beograd-Lapovo-Niš potpuno je normalizovan lokalni putnički saobraćaj, ali i dalje ne saobraćaju vozovi iz sistema "Beovoz" na relaciji Beograd -Mladenovac, zbog preporuke za smanjenje potrošnje struje.

Na pruzi Beograd - Mala Krsna - Požarevac, zbog uštede električne energije neće saobraćati "Beovoz", ali će saobraćati četiri voza. Iz Beograda če vozovi za Požarevac polaziti u 7.35 i 19.35, a iz Požarevca za Beograd u 04 40 i 16.35. Restriktivna organizacija lokalnog putničkog saobraćaja na pruzi Prijepolje teretna - Požega i dalje ostaje na snazi, navodi se u saopstenju Železnice Srbije. 
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.