Izvor: Blic, 13.Sep.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrušila se stena na plaži OMILJENOG GRČKOG LETOVALIŠTA, ima POVREĐENIH (FOTO, VIDEO)

Najmanje sedam osoba je povređeno danas u odronu stene na popularnoj plaži Navagio na ostrvu Zakintos, saopštile su grčke vlasti.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STENA PALA NA PUNU PLAŽU OMILJENOG LETOVALIŠTA SRBA U GRČKOJ: Povređeno 7 turista, najgore prošla češka porodica! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 13.Sep.2018

Najmanje sedam osoba povređeno je danas u odronu stene na popularnoj plaži Navagio na ostrvu Zakintos, saopštile su grčke vlasti.

Nastavak na Kurir...

Grčka: Stena se obrušila, turisti povređeni na Zakintosu

Izvor: Danas, 14.Sep.2018, 12:31

Holidaymakers filmed the aftermath of the cliff collapseThe British Broadcasting Corporation Najmanje sedam osoba povređeno je kada se deo litice obrušio na popularnu plažu Navagio na grčkom ostrvu Zakintos, saopštili su zvaničnici. „Nismo pronašli ljude zarobljene u kamenju, ali nastavljamo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.