Obalska straža pronašla i evakuisala jednog od nestalih putnika sa italijanskog trajekta u požaru

Izvor: Beta, 20.Feb.2022, 11:08

Obalska straža pronašla i evakuisala jednog od nestalih putnika sa italijanskog trajekta u požaru

Grčka obalska straža pronašla je jutros jednog od nestalih putnika sa italijanskog trajekta u požaru nedaleko od ostrva Krfa.Mladić (21) iz Belorusije pronadjen u zadnjem delu broda i evakuisan. On je jedan od 12 putnika koji su se vodili kao nestali.Spasilačke ekipe su nastavile potragu za nestalima.Požar je izbio na trajektu sa 290 putnika i članova posade u petak ujutru, dva sata posle kretanja iz grčke luke Igumenica na putu za Brindizi u Italiji.Istraga o uzroku požara je u toku.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pronađen jedan od putnika sa italijanskog trajekta, nastavlja se potraga za nestalima

Izvor: Radio 021, 20.Feb.2022

Grčka obalska straža pronašla je jutros jednog od nestalih putnika sa italijanskog trajekta na kojem je izbio požar nedaleko od Krfa.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.