OVA BAKICA (81) JE PRAVO ČUDO! Ginisova knjiga rekorda upisala njeno ime, 40 GODINA SE ČEKALO NA OVAJ PODVIG! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVA BAKICA (81) JE PRAVO ČUDO! Ginisova knjiga rekorda upisala njeno ime, 40 GODINA SE ČEKALO NA OVAJ PODVIG! (FOTO/VIDEO)

Velike pohvale

Vremešna Grkinja Anastasija Gerolimatou (81) ušla u je u Ginisovu knjigu rekorda jedreći na dasci 18 nautičkih milja.

Bakica kaže da je na ovo čekala 40 godina i uspela je!

Surfovala je od Skale na Kefaloniji do Kilinija na Peloponezu, 6 sati bez prestanka. Jedina je 81-godišnjakinja kojoj je ovo pošlo za rukom.

Anastasija kaže da svakog jutra ustane i pomisli: "Pitam se kakvo će vreme biti danas".

Plovila je morima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grčke, ali i u inostranstvu. Međutim, kako je prvi put jedrila sama kaže da je to bilo jedinstveno.

- Prostranstvo mora je tako divno. Ima toliko magičnog što ne mogu da opišem. Grčka mora su drugačija od drugih. Na Atlantiku ne vidite nikakve znakove usput, to su divlja mora - rekla je.

Anastasija, osim što u živa na moru, peče hleb, bere masline iz svog maslinjaka, održava kontakt sa rođacima koji žive daleko.

- Šta da radim, more mi je uvek na umu, to je jedino mesto gde sam svoja - objašnjava.

Na kraju svoje neverovatne avanture poručila je da su godine samo broj.

- Ako imate cilj u koji verujete i ako ste spremni da trenirate svakog dana, godine nisu prepreka - zaključila je.

BONUS VIDEO: Najlepša provalnica na svetu je VRELA HRVATICA: Procurio snimak njene PLJAČKE, a ono što je rekla na sudu ostaviće vas u ŠOKU 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.