OPASNOST VREBA NA LETOVANJU! Snimak iz Grčke ZAPREPASTIO SRBE, SMRTNA PRETNJA NA KORAK od ležaljke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNOST VREBA NA LETOVANJU! Snimak iz Grčke ZAPREPASTIO SRBE, SMRTNA PRETNJA NA KORAK od ležaljke (VIDEO)

Najnoviji snimak sa jedne grčke plaže je zaprepastio sve

Dok se mnogi naši sugrađani spremaju da paklene dane provedu na moru u Grčkoj, naravno da razmišljaju o opasnostima koje vrebaju na peščanim plažama omiljenih srpskih letovališta.

Iako mnogima padaju na pamet prevare, krađe i druge zavrzlame, opasnost se često nalazi mnogo bliže, samo na korak od udobne ležaljke gde uživate na suncu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz zvuke talasa.

. Na njemu se vide dve zmije u ljutoj borbi nadomak ležaljki, koje na momente izgledaju kao dvoglava zmija koja se izvija iz peska. Sigurni smo da ćete dobro obratiti pažnju kada gazite po vrelom grčkom pesku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.