Izvor: Sportske.net, 22.Sep.2019, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Zvezda, ni Olimpijakos nisu slavili u svojim derbijima, Grci ostaju favoriti!

Prvog oktobra dolazi Liga šampiona na "Rajko Mitić".

U velikom derbiju grčke Superlige tim sa Pireja je poveo golom Gerera u 35. minutu, ova pobeda bi povukla tim iz Atine na prvo mesto tabele grčke lige pošto je PAOK remizirao sa Arisom. Ipak protiv Olimpijakosa su večeras suđena dva penala, igrači Panatinaikosa su imali polovičan učinak.

Prvi penal je promašio Makeda u 60. minutu, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi onda rezervista Molo u 90. minutu svoj penal uspešno realizovao.

Olimpijakos ipak ostaje favorit pred gostovanje "delijama", Grci su pružili odličnu partiju u prošlom kolu protiv Totenhema tako da će Crvena Zvezda morati što pre da prebrodi svoj poraz u večitom derbiju, ukoliko želi da ima šanse za osvajanje bodova u duelu sa bratskim klubom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vojvodina u sredu protiv Zlatibora u šesnaestini finala Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2019, 15:32

Fudbalere Vojvodine u sredu očekuje meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv ekipe Zlatibora...Nakon poraza od Voždovca u devetom kolu Superlige, drugoplasirani tim u prvenstvu priželjkuje da kroz predstojeći meč u najmasovnijem domaćem takmičenju ispravi kiks iz prvenstva...Predstojeći duel...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.